Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United Nuce Maga
Antistenybis Tactiek sb4141
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Dayı rent richting de bal. Dayı passt de bal zonder na te denken. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dayı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garaldi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gelosini kopt de bal weg. Suardi is nu in balbezit. Gelosini onderschept slim de pass. Gelosini geeft de bal voor. Garaldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cheli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski met de inworp. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Bernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia begaat een overtreding. Bernandes raakt geblesseerd tijdens het duel. Krokowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Garaldi de bal. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Garaldi probeert naar een medespeler te passen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu passt de bal in één keer door. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Krokowski rent richting de bal. Krokowski passt de bal met de wreef. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:1

17e minuut.
Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini met een sublieme pass. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi schiet op doel. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Garaldi is nu in balbezit. Coteanu rent richting de bal. Coteanu schiet op doel. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pasquali kopt de bal weg. Dayı probeert de bal aan de voet te houden. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi schiet op doel. Queri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:2

26e minuut.
Doeltrap. Queri trapt de bal weg van het doel. Gelosini kopt de bal weg. Garaldi rent richting de bal. Garaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krokowski passt de bal zonder na te denken. Dayı met een sublieme pass. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini geeft een hoge lob. Garaldi springt en kopt de bal. Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:3

32e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:4

33e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Gelosini rent richting de bal. Gelosini geeft de bal voor. Garaldi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:5

38e minuut.
Bernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia is nu in balbezit. Met opzet legt Bernandes zijn tegenspeler op de grond. Bernandes krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dayı passt de bal in één keer door. Daar is Gelosini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelosini met een sublieme pass. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:6

43e minuut.
Coteanu met een sublieme pass. Krokowski rent richting de bal. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Coteanu probeert naar een medespeler te passen. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheli krijgt een gele kaart. Garaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Krokowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Pietravalle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 75%, Nuce Maga 25%.
Brancaleone United - Nuce Maga 0:7

49e minuut.
Cheli onderschept slim de pass. Cheli probeert naar een medespeler te passen. Dayı rent richting de bal. Dayı haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:8

53e minuut.
Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vernaccia de bal. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:9

54e minuut.
Chiara is nu in balbezit. Chiara passt de bal zonder na te denken. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel. Cheli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 0:10

57e minuut.
Pasquali geeft een lange en hoge pass. Mitola controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drăguţ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Garaldi controleert de bal met de borst. Garaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Krokowski met een sublieme pass. Gelosini met een sublieme pass. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Del Francia geeft een hoge lob. Pérez Alonso probeert de bal met de borst te controleren. Chiara is nu in balbezit. Chiara geeft een lange en hoge pass. Mitola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 1:10

69e minuut.
Dayı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini passt de bal met de wreef. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Gelosini rent richting de bal. Gelosini passt de bal met de wreef. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Orio probeert naar een medespeler te passen. Chiara is nu in balbezit. Chiara passt de bal zonder na te denken. Del Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dayı geeft een hoge lob. Coteanu kopt de bal weg. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi heeft problemen om de bal te vangen. Garaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Dayı rent richting de bal. Dayı passt de bal met de wreef. Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garaldi de bal. Garaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Krokowski kopt de bal weg. Daar is Garaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orio bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Chiara rent richting de bal. Krokowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiara raakt geblesseerd tijdens het duel. Vernaccia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hutmacher probeert naar een medespeler te passen. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Nuce Maga 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 67%, Nuce Maga 33%.
Brancaleone United - Nuce Maga 1:11