Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS Nuce Maga
roncadallas Tactiek sb4141
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten solid
average Passen excellent
solid Verdedigen average


12e minuut.
Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský met een sublieme pass. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel. Ghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Nuce Maga 1:0

17e minuut.
Sancho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski met een snelle inworp. Coteanu rent richting de bal. Coteanu geeft de bal voor. Gelosini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RONCADALLAS - Nuce Maga 1:1

27e minuut.
Bernandes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hutmacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutmacher geeft een hoge lob. Garaldi rent richting de bal. Garaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Nuce Maga 1:2

33e minuut.
Bernandes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garaldi de bal. Blombowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blombowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 61%, Nuce Maga 39%.
RONCADALLAS - Nuce Maga 1:2

46e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Hutmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutmacher passt de bal in één keer door. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dayı is nu in balbezit. Dayı passt de bal met de wreef. Gelosini speelt de bal door. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Nuce Maga 1:3

58e minuut.
Garaldi is nu in balbezit. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini passt de bal met de wreef. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski met een sublieme pass. Garaldi rent richting de bal. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bernandes geeft de bal voor. Socorro geeft een hoge lob. Krokowski kopt de bal weg. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Comand bokst de bal weg.

88e minuut.
Gelosini passt de bal in één keer door. Daar is Dayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dayı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garaldi de bal. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Comand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bernandes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Feltrinelli komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi is nu in balbezit. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 58%, Nuce Maga 42%.
RONCADALLAS - Nuce Maga 1:3