Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuce Maga RONCADALLAS
sb4141 Tactiek roncadallas
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54.8 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten adequate
excellent Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Drăguţ geeft een hoge lob. Inworp. Skøien met de inworp. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Dayı met een snelle inworp. Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Comand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sancho de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - RONCADALLAS 1:0

19e minuut.
Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho onderschept slim de pass. Skøien probeert naar een medespeler te passen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi schiet op doel. Comand bokst de bal weg.

24e minuut.
Sancho geeft een hoge lob. Inworp. Krokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu schiet op doel. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Blombowski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica geeft de bal voor. Daperno kopt de bal weg. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 39%, RONCADALLAS 61%.
Nuce Maga - RONCADALLAS 1:0

68e minuut.
Weber met een sublieme pass. Kubica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dayı. Dayı krijgt een gele kaart. Kubica raakt geblesseerd tijdens het duel. Weber met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Frýdlantský de bal. Frýdlantský schiet op doel. Ghiţă bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu schiet op doel. Skøien probeert de bal aan de voet te houden. Comand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - RONCADALLAS 2:0

72e minuut.
Skøien is nu in balbezit. Skøien probeert naar een medespeler te passen. Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho begaat een overtreding. Garaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coteanu komt bij de bal en schiet. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dayı kopt de bal weg. Garaldi heeft problemen om de bal te vangen. Blombowski rent richting de bal. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gelosini rent richting de bal. Gelosini passt de bal met de wreef. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi schiet op doel. Comand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - RONCADALLAS 3:0

85e minuut.
Kubica rent richting de bal. Gelosini onderschept slim de pass. Gelosini geeft een lange en hoge pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Comand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 33%, RONCADALLAS 67%.
Nuce Maga - RONCADALLAS 3:0