Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao joel team
BR532 Tactiek gioele1
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 50.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
Kondylakis onderschept slim de pass. Čásenský is nu in balbezit. Kondylakis begaat een overtreding. Kondylakis krijgt een gele kaart. Čásenský raakt geblesseerd tijdens het duel. Wujec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meel-Soone maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Csankó trapt de bal weg. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo geeft een hoge lob. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Hurtado kopt de bal weg. Klungelig pakt Fanucci de bal. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin bokst de bal weg.

35e minuut.
Čásenský probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi rent richting de bal. Gahrenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Gahrenfeld geeft een hoge lob. Furtok springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Hurtado is nu in balbezit. Čásenský speelt de bal door. Piţigoi heeft problemen om de bal te vangen. Piţigoi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Fanucci probeert naar een medespeler te passen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo passt de bal in één keer door. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Taboada met een sublieme pass. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. bin Mohd Yassin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 39%, joel team 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birimbao - joel team 0:0

46e minuut.
Bicheru komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Kondylakis verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru geeft een lange en hoge pass. Furtok krijgt zijn hoofd ertegen. bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - joel team 1:0

57e minuut.
Quain passt de bal met de wreef. Taboada rent richting de bal. Taboada speelt de bal door. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wujec geeft de bal voor. Daar is Meel-Soone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quain verovert de bal door een tackle van achteren. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birimbao - joel team 1:1

70e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een hoge lob. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Massolo probeert naar een medespeler te passen. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor. Taboada krijgt zijn hoofd ertegen. bin Mohd Yassin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec onderschept slim de pass. Čásenský probeert naar een medespeler te passen. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 41%, joel team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birimbao - joel team 1:1