Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team Birimbao
gioele1 Tactiek BR532
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin bokst de bal weg.

21e minuut.
Massolo passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal zonder na te denken. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Gallo rent richting de bal. Gallo geeft een hoge lob. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk passt de bal met de wreef. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Fanucci de bal onder controle te krijgen. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Massolo kopt de bal weg. Läuppi rent richting de bal. Läuppi speelt de bal door. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal in één keer door. Läuppi probeert naar een medespeler te passen. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 67%, Birimbao 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joel team - Birimbao 0:0

47e minuut.
Kondylakis geeft een hoge lob. Läuppi heeft problemen om de bal te vangen. Fanucci speelt de bal door. Masters rent richting de bal. Masters geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Csankó trapt de bal weg. Massolo kopt de bal weg. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Meir is nu in balbezit. Meir geeft een lange en hoge pass. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Birimbao 0:1

58e minuut.
Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo speelt de bal door. Estrada met een sublieme pass. Läuppi rent richting de bal. Läuppi schiet op doel. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Meir met de inworp. Estrada rent richting de bal. Estrada met een sublieme pass. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Estrada met de inworp. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo passt de bal met de wreef. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Birimbao 0:2

73e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso geeft een hoge lob. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Birimbao 0:3

81e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wujec. Wujec krijgt een gele kaart. Gallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Massolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Läuppi maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mohd Yassin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Birimbao 0:4

87e minuut.
Taboada speelt de bal door. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Čásenský geeft de bal voor. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Birimbao 1:4

90e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Hurtado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Birimbao 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 59%, Birimbao 41%.
joel team - Birimbao 1:5