Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobruk Futbal Adelante Palermo
newair Tactiek xrs-1PS
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 58.3
adequate Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Mignati probeert de bal aan de voet te houden. Goglucci geeft een lange en hoge pass. Okusun kopt de bal weg. Fernández de Mendiola heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zima probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 0:1

21e minuut.
Useglio is nu in balbezit. Useglio passt de bal met de wreef. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:1

30e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Ruiz passt de bal in één keer door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een hoge lob. Fernández de Mendiola krijgt zijn hoofd ertegen. Faranda bokst de bal weg.

33e minuut.
Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola passt de bal in één keer door. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:2

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zima neemt de hoekschop. Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:3

45e minuut.
Faleri passt de bal in één keer door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanette krijgt een gele kaart. Vlădulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zima zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández de Mendiola krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papa geeft een hoge lob. Okusun probeert de bal met de borst te controleren. Okusun draait met de bal, schiet en ... Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola schiet op doel. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 69%, Adelante Palermo 31%.
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:3

50e minuut.
Daar is Vlădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu met een sublieme pass. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:4

52e minuut.
Carobbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanette probeert naar een medespeler te passen. Mignati rent richting de bal. Mignati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zima passt de bal in één keer door. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola passt de bal in één keer door. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Constantinescu heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu schiet op doel. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pustułka geeft een hoge lob. Papa controleert de bal met de borst. Okusun is nu in balbezit. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buitenspel voor Fernández de Mendiola. Goede buitenspelval van de verdediging. Romano de Santana komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Constantinescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okusun de bal. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu schiet op doel. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:5

75e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:6

78e minuut.
Okusun rent richting de bal. Masier verovert de bal door een tackle van achteren. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:7

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petry komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ruiz geeft een lange en hoge pass. Masier is nu in balbezit. Petry onderschept slim de pass. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana schiet op doel. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Maffini de bal. Ruiz met een sublieme pass. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 1:8

90e minuut.
Maffini geeft een lange en hoge pass. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Goglucci ... Strafschop! Goglucci krijgt een gele kaart. Mignati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maffini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 69%, Adelante Palermo 31%.
Tobruk Futbal - Adelante Palermo 2:8