Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adelante Palermo Tobruk Futbal
xrs-1PS Tactiek newair
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 38.1
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Petry rent richting de bal. Petry passt de bal zonder na te denken. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 1:0

4e minuut.
Alcantara met een sublieme pass. Petry is nu in balbezit. Zima bereikt de bal nog maar net als eerste. Zima geeft een hoge lob. Okusun springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 2:0

8e minuut.
Petry maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruiz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zima zal de hoekschop nemen. Taralli heeft problemen om de bal te vangen. Faranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pustułka geeft een hoge lob. Petry kopt de bal weg. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz geeft de bal voor. Okusun heeft problemen om de bal te vangen. Faranda bokst de bal weg. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 3:0

14e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz met een sublieme pass. Taralli is nu in balbezit. Petry is nu in balbezit. Petry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Genovese met een sublieme pass. Zima rent richting de bal. Constantinescu met een sublieme pass. Okusun rent richting de bal. Okusun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mignati passt de bal in één keer door. Goglucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglucci probeert naar een medespeler te passen. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Genovese passt de bal in één keer door. Constantinescu heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu speelt de bal door. Okusun rent richting de bal. Okusun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Okusun probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Petry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petry draait met de bal, schiet en ... Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Zima passt de bal in één keer door. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Zima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft de bal voor. Okusun springt en kopt de bal. Faranda bokst de bal weg.

36e minuut.
Genovese geeft een hoge lob. Ratta geeft de bal voor. Ruiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Petry de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap. Faranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okusun rent richting de bal. Okusun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 4:0

37e minuut.
Petry met een sublieme pass. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz geeft de bal voor. Okusun krijgt zijn hoofd ertegen. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati is nu in balbezit. Zima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zima krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Taralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petry rent richting de bal. Petry passt de bal zonder na te denken. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ... Paal! Ratta probeert de bal met de borst te controleren. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 19%, Tobruk Futbal 81%.
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 4:0

49e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz speelt de bal door. Okusun heeft problemen om de bal te vangen. Okusun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Udeanu met een sublieme pass. Constantinescu speelt de bal door. Okusun rent richting de bal. Okusun schiet op doel. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Okusun heeft problemen om de bal te vangen. Petry rent richting de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 5:0

66e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu speelt de bal door. Taralli is nu in balbezit. Petry onderschept slim de pass. Petry schiet op doel. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Genovese is nu in balbezit. Genovese geeft de bal voor. Petry is nu in balbezit. Petry schiet op doel. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 6:0

67e minuut.
Vlădulescu komt het veld opgelopen. Romano de Santana komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Alcantara geeft een hoge lob. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... Faranda bokst de bal weg. Ratta heeft problemen om de bal te vangen. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry draait met de bal, schiet en ... Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Romano de Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano de Santana schiet op doel. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 7:0

80e minuut.
Constantinescu geeft een hoge lob. Petry rent richting de bal. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 8:0

80e minuut.
Genovese rent richting de bal. Genovese geeft een hoge lob. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Vlădulescu de bal. Vlădulescu speelt de bal door. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 9:0

86e minuut.
Inworp. Alcantara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft een hoge lob. Romano de Santana krijgt zijn hoofd ertegen. Faranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 10:0

89e minuut.
Constantinescu met een sublieme pass. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana passt de bal met de wreef. Petry rent richting de bal. Petry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Mignati de bal onder controle te krijgen. Zima bereikt de bal nog maar net als eerste. Zima passt de bal in één keer door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu geeft een hoge lob. Faranda bokst de bal weg. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 14%, Tobruk Futbal 86%.
Adelante Palermo - Tobruk Futbal 11:0