Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United casteldisandro
Antistenybis Tactiek bzona3
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 58.6
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
average Verdedigen very good


2e minuut.
Coupe rent richting de bal. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari schiet op doel. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Orio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellizari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coupe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Fonte geeft een lange en hoge pass. Orio kopt de bal weg. Daar is Cogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupe is nu in balbezit. Coupe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cheli rent richting de bal. Cheli geeft een lange en hoge pass. Raţ geeft de bal voor. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Queri bokst de bal weg.

13e minuut.
Baldiraghi geeft een lange en hoge pass. Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pellizari de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ... Queri bokst de bal weg. Cheli verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pasquali rent richting de bal. Kowalczyk onderschept slim de pass. Kowalczyk geeft een hoge lob. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:1

18e minuut.
Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk geeft een hoge lob. Pellizari probeert naar een medespeler te passen. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft de bal voor. Queri bokst de bal weg. Daar is Cheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:2

30e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson met een sublieme pass. Klungelig pakt Coupe de bal. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Bahtiyaroğlu kopt de bal weg. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bahtiyaroğlu geeft de bal voor. Arcansano rent richting de bal. Pellizari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pellizari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 80%, casteldisandro 20%.
Brancaleone United - casteldisandro 0:2

47e minuut.
Fonte is nu in balbezit. Fonte passt de bal met de wreef. Pellizari rent richting de bal. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:3

49e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson geeft een lange en hoge pass. Pellizari rent richting de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ... Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:4

50e minuut.
Baldiraghi passt de bal met de wreef. Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal met de wreef. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Suardi geeft de bal voor. Baldiraghi rent richting de bal. Baldiraghi speelt de bal door. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:5

59e minuut.
Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi passt de bal zonder na te denken. Daar is Pellizari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellizari schiet op doel. Cheli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cheli trapt de bal weg. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu geeft de bal voor. Pellizari rent richting de bal. Pellizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:6

63e minuut.
Baldiraghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonte is nu in balbezit. Fonte speelt de bal door. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Girod bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal in één keer door. Fonte geeft een hoge lob. Coupe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu geeft een hoge lob. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ziemnicki kopt de bal weg. Bahtiyaroğlu geeft een lange en hoge pass. Pellizari rent richting de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:7

75e minuut.
Pellizari is nu in balbezit. Pellizari passt de bal in één keer door. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Suardi de bal. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een hoge lob. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ... Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - casteldisandro 0:8

82e minuut.
Fonte speelt de bal door. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Pellizari rent richting de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pietravalle rent richting de bal. Coupe verovert de bal door een tackle van achteren. Cheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari onderschept slim de pass. Pellizari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cheli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bahtiyaroğlu met de inworp. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft de bal voor. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 84%, casteldisandro 16%.
Brancaleone United - casteldisandro 0:8