Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS joel team
roncadallas Tactiek gioele1
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 50.6
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Kubica kopt de bal weg. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Kanakis rent richting de bal. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Skøien speelt de bal door. Wijnaldum rent richting de bal. Frýdlantský verovert de bal door een tackle van achteren. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - joel team 1:0

20e minuut.
Vojvoda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wujec geeft een lange en hoge pass. Sawczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vojvoda de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RONCADALLAS - joel team 1:1

23e minuut.
Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský passt de bal met de wreef. Daperno rent richting de bal. Daperno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - joel team 2:1

25e minuut.
Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Blombowski is nu in balbezit. Sawczuk onderschept slim de pass. Sawczuk passt de bal met de wreef. Meel-Soone rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Wujec passt de bal met de wreef. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters geeft een hoge lob. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kanakis probeert naar een medespeler te passen. Kubica is nu in balbezit. Kubica passt de bal in één keer door. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hurtado passt de bal met de wreef. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi speelt de bal door. Daar is Sawczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Socorro onderschept slim de pass. Piţigoi kopt de bal weg. Daar is Socorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 55%, joel team 45%.
RONCADALLAS - joel team 2:1

49e minuut.
Kanakis passt de bal zonder na te denken. Skøien geeft een lange en hoge pass. Miculescu heeft problemen om de bal te vangen. Daperno is nu in balbezit. Daperno draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Weber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čásenský rent richting de bal. Čásenský passt de bal in één keer door. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Meel-Soone de bal. Meel-Soone passt de bal met de wreef. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Socorro de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piţigoi zal de hoekschop nemen. Sawczuk kopt de bal weg. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RONCADALLAS - joel team 2:2

63e minuut.
Weber passt de bal in één keer door. Blombowski heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Comand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - joel team 2:3

67e minuut.
Masters passt de bal met de wreef. Meel-Soone is nu in balbezit. Čásenský speelt de bal door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica geeft de bal voor. Klungelig pakt Miculescu de bal. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Meel-Soone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skøien probeert naar een medespeler te passen. Frýdlantský rent richting de bal. Wujec is nu in balbezit. Weber geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Vojvoda geeft een hoge lob. Wijnaldum bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnaldum passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Masters de bal. Masters geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 51%, joel team 49%.
RONCADALLAS - joel team 2:3