Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuce Maga Birimbao
sb4141 Tactiek BR532
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Gallo geeft een hoge lob. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Birimbao 0:1

6e minuut.
Massolo passt de bal met de wreef. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada passt de bal met de wreef. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Taboada rent richting de bal. Taboada passt de bal zonder na te denken. Hutmacher rent richting de bal. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kondylakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Taboada speelt de bal door. Furtok is nu in balbezit. Furtok schiet op doel. Ghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Quain rent richting de bal. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Taboada met een sublieme pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok passt de bal met de wreef. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Birimbao 0:2

34e minuut.
Gahrenfeld passt de bal in één keer door. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini passt de bal zonder na te denken. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dayı met een sublieme pass. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini passt de bal met de wreef. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Csankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dayı is nu in balbezit. Dayı geeft de bal voor. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel. Csankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Birimbao 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 58%, Birimbao 42%.
Nuce Maga - Birimbao 1:2

50e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok passt de bal met de wreef. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Birimbao 1:3

53e minuut.
Quain bereikt de bal nog maar net als eerste. Quain geeft de bal voor. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Birimbao 1:4

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gahrenfeld rent richting de bal. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Hutmacher rent richting de bal. Taboada onderschept slim de pass. Taboada geeft een lange en hoge pass. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen. Ghiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Quain verovert de bal door een tackle van achteren. Quain geeft een hoge lob. Taboada met een sublieme pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hutmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo onderschept slim de pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Birimbao 1:5

87e minuut.
Gallo draait met de bal, schiet en ... Pérez Alonso speelt de bal door. Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel. Ghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallo springt en kopt de bal. Ghiţă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 51%, Birimbao 49%.
Nuce Maga - Birimbao 1:5