Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao Nuce Maga
BR532 Tactiek 442rombo
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.6 gemiddelde waardering 33.6
formidable Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada passt de bal met de wreef. Gallo is nu in balbezit. Gallo draait met de bal, schiet en ... Dioniso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 1:0

3e minuut.
Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis geeft een lange en hoge pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. Furtok krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Massolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massolo geeft een hoge lob. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 2:0

6e minuut.
Quartiani probeert naar een medespeler te passen. Feltrinelli heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furtok. Furtok krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Taboada geeft de bal voor. Carosone kopt de bal weg. Taboada rent richting de bal. Taboada geeft de bal voor. Vasiliu bokst de bal weg.

13e minuut.
Gallo kopt de bal weg. Taboada is nu in balbezit. Taboada met een sublieme pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Massolo met een sublieme pass. Furtok is nu in balbezit. Souza is nu in balbezit. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Guiscardo heeft problemen om de bal te vangen. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 3:0

20e minuut.
Daar is Guiscardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok is nu in balbezit. Guiscardo is nu in balbezit. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 4:0

23e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo passt de bal zonder na te denken. Taboada is nu in balbezit. Taboada geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen. Vasiliu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carosone controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 5:0

26e minuut.
Lauri geeft een hoge lob. Meir met een sublieme pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 6:0

30e minuut.
Meir met een sublieme pass. Taboada geeft de bal voor. Furtok kopt de bal weg. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. Vasiliu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lauri krijgt een gele kaart. Furtok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Furtok neemt zijn aanloop. Vasiliu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Taboada rent richting de bal. Taboada geeft de bal voor. Furtok probeert de bal met de borst te controleren. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Carosone is nu in balbezit. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 7:0

39e minuut.
Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada met een sublieme pass. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Vasiliu bokst de bal weg. Dioniso kopt de bal weg. Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo schiet op doel. Vasiliu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Taboada geeft de bal voor. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gallo de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 28%, Nuce Maga 72%.
Birimbao - Nuce Maga 7:0

46e minuut.
Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo passt de bal in één keer door. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een lange en hoge pass. Furtok krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Meir met een sublieme pass. Estrada met een sublieme pass. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rebuzzi is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 8:0

52e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Taboada passt de bal met de wreef. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dioniso de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drăguţ de bal. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sitniewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corti komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Estrada speelt de bal door. Daar is Furtok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok passt de bal in één keer door. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada geeft een hoge lob. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. Vasiliu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Estrada zal de hoekschop nemen. Guiscardo kopt de bal weg. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gallo passt de bal met de wreef. Massolo rent richting de bal. Massolo passt de bal zonder na te denken. Furtok is nu in balbezit. Furtok geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dioniso met een harde bal richting middenveld. Massolo kopt de bal weg. Daar is Carosone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... Vasiliu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Estrada zal de hoekschop nemen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Vasiliu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Furtok is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada geeft een hoge lob. Daar is Carosone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok is nu in balbezit. Furtok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Meir passt de bal zonder na te denken. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada geeft de bal voor. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Massolo kopt de bal weg. Gallo is nu in balbezit. Carosone probeert naar een medespeler te passen. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dioniso is nu in balbezit. Dioniso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rebuzzi de bal. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Nuce Maga 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 27%, Nuce Maga 73%.
Birimbao - Nuce Maga 9:0