Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteldisandro Tobruk Futbal
bzona3 Tactiek newair
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een hoge lob. Papa kopt de bal weg. Baldiraghi geeft de bal voor. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Papa verovert de bal door een tackle van achteren. Papa met een sublieme pass. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte met een sublieme pass. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 1:0

15e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Fonte met een sublieme pass. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari schiet op doel. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 2:0

22e minuut.
Baldiraghi passt de bal in één keer door. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte geeft de bal voor. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 3:0

23e minuut.
Brambilla Colnago bereikt de bal nog maar net als eerste. Brambilla Colnago passt de bal in één keer door. Papa is nu in balbezit. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Masier de bal onder controle te krijgen. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pellizari rent richting de bal. Pellizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 4:0

29e minuut.
Masier geeft een hoge lob. Ziemnicki speelt de bal door. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft de bal voor. Coupe springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pellizari rent richting de bal. Pellizari passt de bal zonder na te denken. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een hoge lob. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Anderson rent richting de bal. Bahtiyaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari schiet op doel. Faranda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 5:0

34e minuut.
Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte speelt de bal door. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 6:0

37e minuut.
Baldiraghi kopt de bal weg. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coupe de bal. Coupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 7:0

39e minuut.
De Nigris met een harde bal richting middenveld. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson speelt de bal door. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 8:0

44e minuut.
Coupe met een sublieme pass. Daar is Fonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pellizari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 28%, Tobruk Futbal 72%.
casteldisandro - Tobruk Futbal 8:0

48e minuut.
Pellizari rent richting de bal. Pellizari passt de bal in één keer door. Coupe is nu in balbezit. Coupe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fonte passt de bal in één keer door. Pellizari is nu in balbezit. Coupe rent richting de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 9:0

57e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een lange en hoge pass. Pellizari rent richting de bal. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 10:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maffini stond buitenspel. Raţ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coupe kopt de bal weg. Pellizari rent richting de bal. Pellizari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Baldiraghi is nu in balbezit. Baldiraghi geeft een hoge lob. Coupe heeft problemen om de bal te vangen. Coupe draait met de bal, schiet en ... Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 11:0

65e minuut.
Frau met een sublieme pass. Kowalczyk is nu in balbezit. Maffini maakt een afschuwelijke overtreding. Maffini krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Baldiraghi met een sublieme pass. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte met een sublieme pass. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 12:0

67e minuut.
Pellizari passt de bal met de wreef. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 13:0

68e minuut.
Maffini passt de bal in één keer door. Zanette speelt de bal door. Papa speelt de bal door. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal met de wreef. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte geeft een hoge lob. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 14:0

73e minuut.
Daar is Fonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coupe de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Faranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 15:0

75e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte geeft de bal voor. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 16:0

76e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 17:0

83e minuut.
Masier is nu in balbezit. Pellizari verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizari probeert naar een medespeler te passen. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 18:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papa trapt de bal weg van het doel. Fonte kopt de bal weg. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Faranda bokst de bal weg. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Baldiraghi passt de bal met de wreef. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een hoge lob. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Tobruk Futbal 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 20%, Tobruk Futbal 80%.
casteldisandro - Tobruk Futbal 19:0