Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobruk Futbal casteldisandro
newair Tactiek bzona3
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten formidable
very good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Faleri geeft de bal voor. Ziemnicki met een sublieme pass. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Coupe rent richting de bal. Coupe passt de bal zonder na te denken. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari schiet op doel. Rendini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:1

10e minuut.
Baldiraghi onderschept slim de pass. Baldiraghi passt de bal in één keer door. Pellizari heeft problemen om de bal te vangen. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Rendini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:2

18e minuut.
Brambilla Colnago rent richting de bal. Ziemnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemnicki geeft de bal voor. Pellizari rent richting de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rendini probeert naar een medespeler te passen. Bahtiyaroğlu controleert de bal met de borst. Carobbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carobbi krijgt een gele kaart. Bahtiyaroğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Maffini rent richting de bal. Kowalczyk onderschept slim de pass. Kowalczyk met een sublieme pass. Daar is Fonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonte geeft de bal voor. Rendini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fonte probeert naar een medespeler te passen. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe passt de bal in één keer door. Pellizari rent richting de bal. Pellizari schiet op doel. Rendini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kowalczyk geeft een lange en hoge pass. Coupe rent richting de bal. Papa begaat een overtreding. Papa krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Baldiraghi met een sublieme pass. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Pellizari rent richting de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:3

30e minuut.
Brambilla Colnago probeert de bal met de borst te controleren. Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal met de wreef. Coupe heeft problemen om de bal te vangen. Coupe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Pellizari passt de bal in één keer door. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft de bal voor. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bahtiyaroğlu met een sublieme pass. Fonte is nu in balbezit. Fonte passt de bal met de wreef. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pellizari is nu in balbezit. Faleri rent richting de bal. Faleri passt de bal in één keer door. Pellizari rent richting de bal. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Rendini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Baldiraghi passt de bal in één keer door. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari draait met de bal, schiet en ... Rendini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:4

43e minuut.
Anderson onderschept slim de pass. Anderson speelt de bal door. Pellizari rent richting de bal. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 81%, casteldisandro 19%.
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:5

46e minuut.
Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Bahtiyaroğlu speelt de bal door. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Zanette geeft een lange en hoge pass. Ziemnicki kopt de bal weg. Masier heeft problemen om de bal te vangen. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Rendini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Useglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faleri probeert de bal met de borst te controleren. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. Rendini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:6

52e minuut.
Carobbi met een sublieme pass. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:7

53e minuut.
Useglio passt de bal zonder na te denken. Brambilla Colnago bereikt de bal nog maar net als eerste. Brambilla Colnago passt de bal zonder na te denken. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Baldiraghi passt de bal in één keer door. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte met een sublieme pass. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Raţ speelt de bal door. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte speelt de bal door. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel. Rendini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:8

61e minuut.
Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe passt de bal met de wreef. Pellizari rent richting de bal. Pellizari schiet op doel. Masier probeert de bal aan de voet te houden. Rendini bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Frau de bal. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal zonder na te denken. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Raţ passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pellizari de bal. Pellizari passt de bal met de wreef. Coupe is nu in balbezit. Coupe draait met de bal, schiet en ... Rendini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Anderson passt de bal met de wreef. Bahtiyaroğlu geeft de bal voor. Zanette probeert de bal aan de voet te houden. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Raţ verovert de bal door een tackle van achteren. Raţ speelt de bal door. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Girod passt de bal met de wreef. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio passt de bal in één keer door. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bahtiyaroğlu passt de bal met de wreef. Fonte rent richting de bal. Fonte speelt de bal door. Coupe rent richting de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Frau kan de bal niet met de borst controleren. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anderson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Anderson kan niet meer verder spelen. Di Pirro komt het veld opgelopen. Coupe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hardy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 71%, casteldisandro 29%.
Tobruk Futbal - casteldisandro 0:8