Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adelante Palermo Brancaleone United
xrs-1PS Tactiek Antistenybis
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 36.7
very good Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen average


8e minuut.
Constantinescu geeft de bal voor. Petry rent richting de bal. Petry passt de bal in één keer door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mitola kopt de bal weg. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Francia. Del Francia krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Petry passt de bal in één keer door. Constantinescu rent richting de bal. Okusun rent richting de bal. Okusun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Brancaleone United 1:0

24e minuut.
Suardi is nu in balbezit. Suardi passt de bal met de wreef. Cogoi probeert naar een medespeler te passen. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zima onderschept slim de pass. Zima probeert naar een medespeler te passen. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun draait met de bal, schiet en ... Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Okusun geeft de bal voor. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Petry is nu in balbezit. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Zima heeft problemen om de bal te vangen. Zima speelt de bal door. Okusun is nu in balbezit. Petry is nu in balbezit. Petry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zima onderschept slim de pass. Zima speelt de bal door. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Brancaleone United 2:0

35e minuut.
Petry speelt de bal door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Queri probeert naar een medespeler te passen. Zima kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheli de bal. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zima is nu in balbezit. Zima geeft de bal voor. Petry rent richting de bal. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zima rent richting de bal. Zima geeft een lange en hoge pass. Okusun kopt de bal weg. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 26%, Brancaleone United 74%.
Adelante Palermo - Brancaleone United 2:0

48e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu controleert de bal met de borst. Vlădulescu geeft een hoge lob. Petry is nu in balbezit. Petry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okusun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Brancaleone United 3:0

61e minuut.
Cheli geeft de bal voor. Inworp. Zima met de inworp. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zima verovert de bal door een tackle van achteren. Zima geeft een hoge lob. Okusun kopt de bal weg. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zima passt de bal in één keer door. Petry is nu in balbezit. Petry passt de bal in één keer door. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Brancaleone United 4:0

73e minuut.
Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Zima kopt de bal weg. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Brancaleone United 5:0

74e minuut.
Zima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constantinescu geeft een lange en hoge pass. Okusun is nu in balbezit. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Brancaleone United 6:0

76e minuut.
Pasquali passt de bal in één keer door. Cogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogoi passt de bal zonder na te denken. Petry rent richting de bal. Petry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Zima is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasquali. Zima is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zima met een snel genomen vrije trap. Okusun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Okusun heeft problemen om de bal te vangen. Petry rent richting de bal. Petry draait met de bal, schiet en ... Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Goglucci passt de bal met de wreef. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu met een sublieme pass. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun draait met de bal, schiet en ... Queri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Brancaleone United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 26%, Brancaleone United 74%.
Adelante Palermo - Brancaleone United 7:0