Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United Adelante Palermo
Antistenybis Tactiek xrs-1PS
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
36.4 gemiddelde waardering 56.1
matig Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Chiara controleert de bal met de borst. Alcantara onderschept slim de pass. Alcantara passt de bal in één keer door. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Queri trapt de bal weg van het doel. Goglucci geeft de bal voor. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pustułka onderschept slim de pass. Pustułka geeft een hoge lob. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola schiet op doel. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Queri met een sublieme pass. Genovese kopt de bal weg. Pietravalle is nu in balbezit. Fernández de Mendiola onderschept slim de pass. Fernández de Mendiola draait met de bal, schiet en ... Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sulea passt de bal in één keer door. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola geeft de bal voor. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández de Mendiola de bal. Sulea is nu in balbezit. Sulea probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sulea probeert naar een medespeler te passen. Zima rent richting de bal. Zima passt de bal zonder na te denken. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zima bereikt de bal nog maar net als eerste. Zima geeft een lange en hoge pass. Romano de Santana probeert de bal met de borst te controleren. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola draait met de bal, schiet en ... Queri bokst de bal weg. Daar is Cogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Adelante Palermo 0:1

22e minuut.
Udeanu is nu in balbezit. Udeanu passt de bal met de wreef. Zima rent richting de bal. Zima geeft een lange en hoge pass. Romano de Santana springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carrick geeft een lange en hoge pass. Cheli heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola draait met de bal, schiet en ... Queri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Zima probeert naar een medespeler te passen. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea met een sublieme pass. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Orio verovert de bal door een tackle van achteren. Zima verovert de bal door een tackle van achteren. Zima passt de bal in één keer door. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carrick passt de bal met de wreef. Fernández de Mendiola heeft problemen om de bal te vangen. Cogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zima onderschept slim de pass. Zima geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Zima speelt de bal door. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suardi met een snelle inworp. Chiara is nu in balbezit. Chiara schiet op doel. Negrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brancaleone United - Adelante Palermo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 76%, Adelante Palermo 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brancaleone United - Adelante Palermo 1:1

47e minuut.
Carrick passt de bal in één keer door. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... Fernández de Mendiola probeert de bal aan de voet te houden. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sulea is nu in balbezit. Zima rent richting de bal. Sulea is nu in balbezit. Zima geeft een hoge lob. Fernández de Mendiola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pustułka neemt vlug de vrije trap. Pietravalle heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Klungelig pakt Fernández de Mendiola de bal. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Genovese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovese met een sublieme pass. Sulea rent richting de bal. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Sulea geeft een lange en hoge pass. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Genovese met een sublieme pass. Goglucci geeft de bal voor. Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Adelante Palermo 1:2

62e minuut.
Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick met een sublieme pass. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Adelante Palermo 1:3

67e minuut.
Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick met een sublieme pass. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chiara rent richting de bal. Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka geeft een hoge lob. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Genovese passt de bal met de wreef. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea probeert naar een medespeler te passen. Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola schiet op doel. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Adelante Palermo 1:4

85e minuut.
Pasquali passt de bal met de wreef. Genovese geeft een lange en hoge pass. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Adelante Palermo 1:5

88e minuut.
Cogoi met een sublieme pass. Alcantara is nu in balbezit. Alcantara geeft een hoge lob. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 84%, Adelante Palermo 16%.
Brancaleone United - Adelante Palermo 1:5