Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe bat
IV-III-III Mix Tactiek normal 4231
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Bruun geeft de bal voor. Inworp. Giovannone met een snelle inworp. Pfefferkorn rent richting de bal. Pfefferkorn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marchionni probeert naar een medespeler te passen. Lucca is nu in balbezit. Lucca geeft een hoge lob. Kelasiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marchionni geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev kopt de bal weg. Bruun is nu in balbezit. Giovannone onderschept slim de pass. Giovannone draait met de bal, schiet en ... Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - bat 0:1

31e minuut.
Botezatu probeert naar een medespeler te passen. Pfefferkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Civiello krijgt een gele kaart.

38e minuut.
MacIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre passt de bal zonder na te denken. Civiello met een sublieme pass. Daar is Tavazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavazzi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 69%, bat 31%.
RepubblicaZeneixe - bat 0:1

46e minuut.
Preganelli passt de bal zonder na te denken. Marchionni met een sublieme pass. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca geeft een hoge lob. Kelasiyev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - bat 0:2

54e minuut.
Giovannone rent richting de bal. Martini rent richting de bal. Kelasiyev onderschept slim de pass. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone haalt uit met een fantastische trap. Botezatu bokst de bal weg.

61e minuut.
Makoun verovert de bal door een tackle van achteren. Preganelli onderschept slim de pass. Preganelli passt de bal zonder na te denken. Pfefferkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfefferkorn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mavrakakis trapt de bal weg. Petrograzia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Martini de bal onder controle te krijgen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 62%, bat 38%.
RepubblicaZeneixe - bat 0:2