Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC GSA
343Bs2p Tactiek portugal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Emery kopt de bal weg. Mureşeanu probeert de bal aan de voet te houden. Pearl is nu in balbezit. Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Göçebe krijgt zijn hoofd ertegen. Calangiu speelt de bal door. Planinić kopt de bal weg. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cazzulani heeft problemen om de bal te vangen. Pearl rent richting de bal. Pearl schiet op doel. Calangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Daar is Cazzulani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearl is nu in balbezit. Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Olivieri heeft problemen om de bal te vangen. Berkin met een sublieme pass. Belluomini probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Wyness bokst de bal weg.

12e minuut.
Bałuszyński geeft een lange en hoge pass. Ferragutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutto met een sublieme pass. Olivieri rent richting de bal. Olivieri schiet op doel. Wyness verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tulkis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - GSA 1:0

12e minuut.
Göçebe probeert naar een medespeler te passen. Pearl speelt de bal door. Fraser rent richting de bal. Fraser passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belluomini neemt de hoekschop. Kunstmann springt en kopt de bal. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - GSA 2:0

15e minuut.
Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery passt de bal in één keer door. Planinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Planinić haalt uit met een fantastische trap. Calangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - GSA 2:1

18e minuut.
Planinić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brünner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünner passt de bal met de wreef. Planinić heeft problemen om de bal te vangen. Planinić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Planinić met een snelle inworp. Olivieri is nu in balbezit. Olivieri probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Planinić probeert de bal aan de voet te houden. Ferretto onderschept slim de pass. Belluomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini geeft de bal voor. Kunstmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havrda trapt de bal weg. Ferretto kopt de bal weg. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser met een sublieme pass. Planinić is nu in balbezit. Planinić passt de bal met de wreef. Olivieri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Göçebe kopt de bal weg. Planinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belluomini krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Šmida probeert naar een medespeler te passen. Brünner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünner passt de bal in één keer door. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Planinić speelt de bal door. Berkin is nu in balbezit. Berkin probeert naar een medespeler te passen. Göçebe rent richting de bal. Göçebe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Brünner probeert naar een medespeler te passen. Planinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini onderschept slim de pass. Belluomini geeft een hoge lob. Kunstmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Wyness kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - GSA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 46%, GSA 54%.
Sursum Corda FC - GSA 3:1

56e minuut.
Planinić kopt de bal weg. Cazzulani bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçebe verovert de bal door een tackle van achteren. Göçebe draait met de bal, schiet en ... Calangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Calangiu trapt de bal weg van het doel. Planinić kopt de bal weg. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Doeltrap. Peraccini komt het veld opgelopen. Difiori komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Ferragutto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser onderschept slim de pass. Fraser met een sublieme pass. Göçebe rent richting de bal. Göçebe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Olivieri passt de bal met de wreef. Belluomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini geeft de bal voor. Havrda met een sublieme pass. Klungelig pakt Bałuszyński de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 54%, GSA 46%.
Sursum Corda FC - GSA 3:1
GSA