Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nerassurri Real cavalieri75
4321 Tactiek atuttogas
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 41.6
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Vescina kopt de bal weg. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Hreško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hreško krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Koblak kopt de bal weg. Ugbade is nu in balbezit. Met opzet legt Greenspan zijn tegenspeler op de grond. Greenspan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Skurský speelt de bal door. Klungelig pakt Greenspan de bal. Greenspan geeft een hoge lob. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real cavalieri75 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 63%, Real cavalieri75 37%.
nerassurri - Real cavalieri75 0:1

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen. da Silva Barbosa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ugbade is nu in balbezit. Celis is nu in balbezit. Celis passt de bal zonder na te denken. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nerassurri - Real cavalieri75 1:1

65e minuut.
Görömböly is nu in balbezit. Görömböly geeft de bal voor. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med haalt uit met een fantastische trap. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real cavalieri75 2:1

75e minuut.
Vescina geeft de bal voor. Andreiescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugbade rent richting de bal. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med draait met de bal, schiet en ... Branecki bokst de bal weg.

85e minuut.
Campigotto geeft een lange en hoge pass. Inworp. da Silva Barbosa met een snelle inworp. Vascomo kan de bal niet met de borst controleren. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Chevrier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 31%, Real cavalieri75 69%.
nerassurri - Real cavalieri75 2:1