Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 nerassurri
atuttogas Tactiek 4321
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Kryvicki kan de bal niet met de borst controleren. Koblak is nu in balbezit. Kryvicki onderschept slim de pass. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. Chevrier bokst de bal weg. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Chevrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - nerassurri 1:0

16e minuut.
Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal in één keer door. Greenspan met een sublieme pass. Klungelig pakt Degiovani de bal. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Buśkiewicz kopt de bal weg. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan begaat een overtreding. Ţânţar raakt geblesseerd tijdens het duel. Skurský met een snel genomen vrije trap. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real cavalieri75 - nerassurri 1:1

21e minuut.
Pîrvu is nu in balbezit. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade passt de bal zonder na te denken. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med draait met de bal, schiet en ... Branecki bokst de bal weg.

25e minuut.
Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nanov. Nanov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ţânţar passt de bal zonder na te denken. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greenspan. Greenspan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Inworp. Sądowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryvicki geeft een lange en hoge pass. Vascomo rent richting de bal. Vascomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 44%, nerassurri 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real cavalieri75 - nerassurri 1:1

46e minuut.
da Silva Barbosa komt het veld opgelopen. Solomon komt het veld opgelopen.

46e minuut.
da Silva Barbosa speelt de bal door. Kalmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmarski geeft de bal voor. Med is nu in balbezit. Med schiet op doel. Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Med bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - nerassurri 1:2

82e minuut.
Klungelig pakt Ugbade de bal. Skurský met een sublieme pass. Med rent richting de bal. Med schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 53%, nerassurri 47%.
Real cavalieri75 - nerassurri 1:2