Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddolosi Sanpolese
new deal 6 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Carandente Perreca probeert naar een medespeler te passen. Radaelli is nu in balbezit. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szegő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sanpolese 1:0

2e minuut.
Kordana passt de bal in één keer door. Łydka rent richting de bal. D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka onderschept slim de pass. Łydka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Bangis rent richting de bal. Bangis geeft een hoge lob. Bigiogero heeft problemen om de bal te vangen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dermendzhiev geeft een lange en hoge pass. Ateniese kopt de bal weg. Machaj met een sublieme pass. Güzel rent richting de bal. Güzel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ateniese geeft een hoge lob. Fosco kopt de bal weg. Daar is Wilga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Operti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łydka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chiaveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel schiet op doel. Pagola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freddolosi - Sanpolese 1:1

40e minuut.
Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka is nu in balbezit. Operti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Operti krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cimaglia rent richting de bal. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki passt de bal met de wreef. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel schiet op doel. Pagola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 47%, Sanpolese 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freddolosi - Sanpolese 1:1

46e minuut.
Franzese komt het veld opgelopen. Ozuna komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateniese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franzese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese schiet op doel. Pagola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sanpolese 1:2

48e minuut.
Bigiogero geeft de bal voor. Fosco rent richting de bal. Machaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fosco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fosco kan niet meer verder spelen. Ławnicak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kordana is nu in balbezit. Kordana geeft de bal voor. Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk speelt de bal door. Radaelli geeft een lange en hoge pass. Szegő bokst de bal weg. Paal! Carandente Perreca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freddolosi - Sanpolese 2:2

55e minuut.
Franzese is nu in balbezit. Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna geeft een hoge lob. César de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. César de Souza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj verovert de bal door een tackle van achteren. Machaj geeft de bal voor. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese draait met de bal, schiet en ... Pagola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak schiet op doel. Sępek probeert de bal aan de voet te houden. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli schiet op doel. Szegő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli begaat een overtreding. Dermendzhiev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciampoli komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Bigiogero de bal. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigiogero. Bigiogero krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bigiogero met een sublieme pass. Operti rent richting de bal. Franzese begaat een overtreding. Franzese krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Jagodzki met een sublieme pass. Pieprzyk speelt de bal door. Radaelli rent richting de bal. Radaelli geeft een hoge lob. Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sanpolese 3:2

86e minuut.
Jagodzki probeert de bal aan de voet te houden. Jagodzki speelt de bal door. Pieprzyk speelt de bal door. Franzese rent richting de bal. Franzese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordana met een snelle inworp. D`Acunto speelt de bal door. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 50%, Sanpolese 50%.
Freddolosi - Sanpolese 3:2