Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC RepubblicaZeneixe
343Bs2p Tactiek IV-III-III Mix
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
47.7 gemiddelde waardering 47.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Ferretto passt de bal zonder na te denken. Belluomini heeft problemen om de bal te vangen. Belluomini passt de bal in één keer door. Olivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kunstmann passt de bal in één keer door. Olivieri is nu in balbezit. Petrograzia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Petrograzia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petrograzia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Olivieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ferragutto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Belluomini probeert naar een medespeler te passen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann onderschept slim de pass. Kunstmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - RepubblicaZeneixe 1:0

21e minuut.
Hennig speelt de bal door. Daar is Ferretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIntyre speelt de bal door. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Calangiu bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacIntyre met de inworp. Makoun geeft de bal voor. Klungelig pakt Shavit de bal. Civiello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sursum Corda FC - RepubblicaZeneixe 1:1

30e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu rent richting de bal. Daar is Kunstmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunstmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ferretto passt de bal zonder na te denken. Belluomini rent richting de bal. Belluomini passt de bal zonder na te denken. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - RepubblicaZeneixe 2:1

38e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metallo geeft een lange en hoge pass. MacIntyre probeert de bal aan de voet te houden. Ferretto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
MacIntyre passt de bal met de wreef. Makoun met een sublieme pass. Shavit rent richting de bal. Shavit schiet op doel. Cazzulani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calangiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 50%, RepubblicaZeneixe 50%.
Sursum Corda FC - RepubblicaZeneixe 2:1

54e minuut.
Hennig geeft de bal voor. Inworp. Belluomini met de inworp. Olivieri rent richting de bal. Olivieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cazzulani is nu in balbezit. Shavit onderschept slim de pass. Shavit speelt de bal door. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sursum Corda FC - RepubblicaZeneixe 2:2

66e minuut.
Šmida kopt de bal weg. Belluomini heeft problemen om de bal te vangen. Belluomini passt de bal met de wreef. Daar is Olivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peraccini komt het veld opgelopen. Difiori komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulkis met een snelle inworp. Ferragutto is nu in balbezit. Ferragutto geeft een hoge lob. Kunstmann krijgt zijn hoofd ertegen. Bonati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 33%, RepubblicaZeneixe 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sursum Corda FC - RepubblicaZeneixe 2:2