Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe Sursum Corda FC
IV-III-III Mix Tactiek 343Bs2p
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Ferragutto passt de bal met de wreef. Belluomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 0:1

8e minuut.
Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzulani begaat een overtreding. Tavazzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tavazzi met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Šmida is nu in balbezit. Civiello onderschept slim de pass. Civiello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 1:1

9e minuut.
Metallo passt de bal in één keer door. Tavazzi is nu in balbezit. Šmida onderschept slim de pass. Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Šmida trapt de bal weg van het doel. Ferragutto rent richting de bal. Bryła onderschept slim de pass. Bryła geeft een lange en hoge pass. Metallo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ferragutto met een sublieme pass. Belluomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini met een sublieme pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tavazzi kopt de bal weg. Civiello rent richting de bal. Šmida begaat een overtreding. Civiello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petrograzia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ferragutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun verovert de bal door een tackle van achteren. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Belluomini geeft een hoge lob. Shavit speelt de bal door. Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cazzulani kopt de bal weg. Daar is Ferragutto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makoun geeft een hoge lob. Metallo is nu in balbezit. Metallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 2:1

33e minuut.
Bruun rent richting de bal. Bruun geeft de bal voor. Metallo probeert de bal met de borst te controleren. Metallo haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 3:1

34e minuut.
Ferretto heeft problemen om de bal te vangen. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi schiet op doel. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 4:1

38e minuut.
Ferragutto kopt de bal weg. Olivieri is nu in balbezit. Olivieri passt de bal met de wreef. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 47%, Sursum Corda FC 53%.
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 4:2

47e minuut.
Makoun onderschept slim de pass. Makoun speelt de bal door. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bryła met een sublieme pass. Petrograzia geeft de bal voor. Tosato controleert de bal met de borst. Metallo is nu in balbezit. Metallo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Makoun geeft een lange en hoge pass. Civiello rent richting de bal. Šmida is nu in balbezit. Tavazzi onderschept slim de pass. Tavazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Civiello rent richting de bal. Civiello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Belluomini kopt de bal weg. Daar is Ferragutto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferragutto passt de bal in één keer door. Olivieri rent richting de bal. Olivieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 4:3

58e minuut.
Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis passt de bal in één keer door. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 5:3

61e minuut.
Cazzulani kan de bal niet met de borst controleren. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi passt de bal zonder na te denken. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 6:3

63e minuut.
Tavazzi passt de bal met de wreef. Tosato is nu in balbezit. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 7:3

70e minuut.
Tosato met een sublieme pass. Ferragutto is nu in balbezit. Ferragutto geeft een lange en hoge pass. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Makoun met een snelle inworp. Tosato is nu in balbezit. Metallo verovert de bal door een tackle van achteren. Metallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 8:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 46%, Sursum Corda FC 54%.
RepubblicaZeneixe - Sursum Corda FC 8:3