Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddolosi Real cavalieri75
new deal 6 Tactiek atuttogas
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 42.6
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Radaelli de bal. Vascomo maakt een afschuwelijke overtreding. Radaelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Befi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fosco kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Degiovani probeert naar een medespeler te passen. Ateniese onderschept slim de pass. Vascomo rent richting de bal. Vascomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Real cavalieri75 0:1

16e minuut.
da Silva Barbosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Befi de bal. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. Pagola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Real cavalieri75 0:2

17e minuut.
Degiovani rent richting de bal. Befi rent richting de bal. Degiovani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Degiovani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 46%, Real cavalieri75 54%.
Freddolosi - Real cavalieri75 0:2

60e minuut.
Inworp. Pieprzyk met de inworp. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Real cavalieri75 1:2

68e minuut.
Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki speelt de bal door. Chiaveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo onderschept slim de pass. Vascomo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki is nu in balbezit. Jagodzki begaat een overtreding. Jagodzki krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jagodzki met een sublieme pass. Carandente Perreca kan de bal niet met de borst controleren. Andreiescu rent richting de bal. Carandente Perreca verovert de bal door een tackle van achteren. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 46%, Real cavalieri75 54%.
Freddolosi - Real cavalieri75 1:2