Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanpolese nerassurri
532 Tactiek 4321
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Campigotto kopt de bal weg. Görömböly met een sublieme pass. Med rent richting de bal. Med draait met de bal, schiet en ... Szegő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - nerassurri 0:1

13e minuut.
Paraschivu passt de bal met de wreef. Görömböly is nu in balbezit. Görömböly passt de bal met de wreef. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel. Szegő bokst de bal weg. Nikolayan kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - nerassurri 0:2

22e minuut.
Campigotto geeft een lange en hoge pass. Górski is nu in balbezit. Ugbade maakt een afschuwelijke overtreding. Ugbade krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Górski raakt geblesseerd tijdens het duel. Górski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milin kopt de bal weg. Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ciampoli passt de bal zonder na te denken. Špitálský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský geeft een hoge lob. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Campigotto probeert de bal aan de voet te houden. Špitálský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milin de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Görömböly rent richting de bal. Görömböly probeert naar een medespeler te passen. Med is nu in balbezit. Med draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nikolayan de bal onder controle te krijgen. Szegő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Ozuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuna met een sublieme pass. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Chevrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - nerassurri 1:2

44e minuut.
Inworp. Skurský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschivu met een sublieme pass. Med rent richting de bal. Med haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med passt de bal met de wreef. Görömböly is nu in balbezit. Görömböly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - nerassurri 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 39%, nerassurri 61%.
Sanpolese - nerassurri 1:3

57e minuut.
Inworp. Katsaneas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ciampoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Görömböly verovert de bal door een tackle van achteren. Görömböly geeft een hoge lob. Bugna is nu in balbezit. Bugna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szegő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - nerassurri 1:4

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campigotto met een snelle inworp. Görömböly rent richting de bal. Görömböly geeft een hoge lob. Med springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Campigotto geeft een lange en hoge pass. Daar is Med, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görömböly is nu in balbezit. Görömböly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - nerassurri 1:5

85e minuut.
Inworp. Bugna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina onderschept slim de pass. Vescina geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koblak. Milin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ozuna komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 39%, nerassurri 61%.
Sanpolese - nerassurri 1:5