Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.34 [del]
  • Stadion: bat Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18678
bat Sursum Corda FC
normal 4231 Tactiek 343Bs2p
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Bertoldi geeft een hoge lob. Inworp. Tulkis met een snelle inworp. Klungelig pakt Olivieri de bal. Olivieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pfefferkorn passt de bal zonder na te denken. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Fausti rent richting de bal. Fausti passt de bal met de wreef. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca is nu in balbezit. Lucca haalt uit met een fantastische trap. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Giovannone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivieri rent richting de bal. Pfefferkorn verovert de bal door een tackle van achteren. Pfefferkorn geeft de bal voor. Kelasiyev krijgt zijn hoofd ertegen. Calangiu bokst de bal weg.

26e minuut.
Ferretto is nu in balbezit. Ferretto passt de bal in één keer door. Belluomini speelt de bal door. Olivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivieri haalt uit met een fantastische trap. Mavrakakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Giovannone rent richting de bal. Belluomini verovert de bal door een tackle van achteren. Belluomini passt de bal in één keer door. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pfefferkorn probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausti met een sublieme pass. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sursum Corda FC 1:0

44e minuut.
Kelasiyev is nu in balbezit. Giovannone rent richting de bal. Giovannone schiet op doel. Kelasiyev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sursum Corda FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 45%, Sursum Corda FC 55%.
bat - Sursum Corda FC 2:0

55e minuut.
Marchionni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchionni geeft een hoge lob. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sursum Corda FC 3:0

61e minuut.
Lucca kopt de bal weg. Nikosyan met een sublieme pass. Lucca probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Calangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tosato verovert de bal door een tackle van achteren. Lucca probeert naar een medespeler te passen. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fausti is nu in balbezit. Fausti passt de bal met de wreef. Kelasiyev is nu in balbezit. Lucca is nu in balbezit. Lucca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pfefferkorn geeft de bal voor. Kelasiyev rent richting de bal. Lucca rent richting de bal. Lucca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sursum Corda FC 4:0

76e minuut.
Babaşov geeft een hoge lob. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev passt de bal in één keer door. Giovannone is nu in balbezit. Giovannone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Babaşov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belluomini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giovannone. Giovannone krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Marchionni geeft de bal voor. Giovannone kopt de bal weg. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Giovannone rent richting de bal. Šmida onderschept slim de pass. Šmida geeft een hoge lob. Kunstmann controleert de bal met de borst. Bertoldi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 38%, Sursum Corda FC 62%.
bat - Sursum Corda FC 4:0