Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nerassurri Freddolosi
4321 Tactiek new deal 6
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 41
very good Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Ugbade geeft de bal voor. Med kopt de bal weg. Befi heeft problemen om de bal te vangen. Ugbade rent richting de bal. Ugbade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Campigotto verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki onderschept slim de pass. Jagodzki passt de bal met de wreef. Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ugbade is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Befi. Ugbade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Celis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Freddolosi 1:0

22e minuut.
Görömböly rent richting de bal. Bigiogero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Görömböly raakt geblesseerd tijdens het duel. Celis met een snel genomen vrije trap. Med springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ugbade is nu in balbezit. Bigiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiogero geeft een hoge lob. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. Chevrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Carandente Perreca rent richting de bal. Fosco rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vescina ... Strafschop! Vescina krijgt een gele kaart. Fosco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carandente Perreca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chevrier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nerassurri - Freddolosi 1:1

31e minuut.
Görömböly heeft problemen om de bal te vangen. Skurský probeert naar een medespeler te passen. Görömböly is nu in balbezit. Görömböly schiet op doel. Pagola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Freddolosi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 59%, Freddolosi 41%.
nerassurri - Freddolosi 2:1

52e minuut.
Doeltrap. Pagola trapt de bal weg. Jagodzki kopt de bal weg. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Befi passt de bal zonder na te denken. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk passt de bal zonder na te denken. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis passt de bal zonder na te denken. Paraschivu speelt de bal door. Med rent richting de bal. Med schiet op doel. Pagola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
D`Acunto kopt de bal weg. Fosco rent richting de bal. Fosco passt de bal met de wreef. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel. Chevrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Ateniese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade schiet op doel. Pagola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Freddolosi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 59%, Freddolosi 41%.
nerassurri - Freddolosi 3:1