Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddolosi nerassurri
new deal 6 Tactiek 4321
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen good


7e minuut.
Galizia geeft een hoge lob. Campigotto kopt de bal weg. Mottesi geeft een hoge lob. Carandente Perreca heeft problemen om de bal te vangen. Carandente Perreca schiet op doel. Paal! Carandente Perreca heeft problemen om de bal te vangen. Nanov geeft de bal voor. Carandente Perreca heeft problemen om de bal te vangen. Chevrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Skurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurský passt de bal zonder na te denken. Med is nu in balbezit. Med haalt uit met een fantastische trap. Pagola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Di Lodovico heeft problemen om de bal te vangen. Fosco is nu in balbezit. Fosco geeft een lange en hoge pass. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli schiet op doel. Chevrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buśkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mottesi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carandente Perreca de bal. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Chevrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - nerassurri 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 35%, nerassurri 65%.
Freddolosi - nerassurri 1:0

48e minuut.
Carandente Perreca speelt de bal door. Nanov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mottesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carandente Perreca springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Nanov controleert de bal met de borst. Chevrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ugbade passt de bal met de wreef. Galizia rent richting de bal. Buśkiewicz onderschept slim de pass. Buśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Med rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nanov met een sublieme pass. Skurský speelt de bal door. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - nerassurri 2:0

62e minuut.
Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca passt de bal met de wreef. Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - nerassurri 3:0

64e minuut.
Chevrier met een harde bal richting middenveld. Ugbade kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bigiogero de bal onder controle te krijgen. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel. Pagola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Buśkiewicz kopt de bal weg. Chiaveri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Campigotto geeft de bal voor. Inworp. Galizia met een snelle inworp. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chiaveri is nu in balbezit. Chiaveri geeft een lange en hoge pass. Ţânţar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bigiogero geeft een hoge lob. Fosco is nu in balbezit. Di Lodovico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Lodovico krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Doeltrap. Chevrier trapt de bal weg van het doel. Mottesi geeft een hoge lob. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 49%, nerassurri 51%.
Freddolosi - nerassurri 3:0