Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.34 [del]
  • Stadion: bat Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8906
bat Real cavalieri75
normal 4231 Tactiek atuttogas
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 43.3
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Giovannone rent richting de bal. Greenspan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giovannone zal de hoekschop nemen. Kelasiyev springt en kopt de bal. Branecki bokst de bal weg.

7e minuut.
Pfefferkorn speelt de bal door. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nikosyan onderschept slim de pass. Nikosyan geeft de bal voor. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Real cavalieri75 1:0

12e minuut.
Salvalalio rent richting de bal. Salvalalio geeft de bal voor. Giovannone is nu in balbezit. Giovannone geeft een hoge lob. Kelasiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Babaşov passt de bal zonder na te denken. Daar is Giovannone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannone passt de bal in één keer door. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Real cavalieri75 2:0

23e minuut.
Sądowicz passt de bal met de wreef. Kryvicki heeft problemen om de bal te vangen. Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Mavrakakis bokst de bal weg.

25e minuut.
Sądowicz speelt de bal door. Degiovani rent richting de bal. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani verovert de bal door een tackle van achteren. Degiovani schiet op doel. Mavrakakis bokst de bal weg.

28e minuut.
Babaşov is nu in balbezit. Babaşov geeft een hoge lob. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Branecki bokst de bal weg.

29e minuut.
Kalmarski geeft een hoge lob. Inworp. Giovannone met de inworp. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Salvalalio is nu in balbezit. Salvalalio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andronic de bal. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pfefferkorn probeert naar een medespeler te passen. Giovannone rent richting de bal. Giovannone geeft een hoge lob. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel. Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 41%, Real cavalieri75 59%.
bat - Real cavalieri75 2:0

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nikosyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pfefferkorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfefferkorn passt de bal zonder na te denken. Giovannone rent richting de bal. Giovannone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fausti is nu in balbezit. Fausti geeft een hoge lob. Zgutczyński probeert de bal met de borst te controleren. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Babaşov passt de bal in één keer door. Giovannone rent richting de bal. Giovannone geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Pfefferkorn de bal. Pfefferkorn geeft de bal voor. Kelasiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 33%, Real cavalieri75 67%.
bat - Real cavalieri75 2:0