Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC Sanpolese
343Bs2p Tactiek 442
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Mureşeanu passt de bal in één keer door. Ferragutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutto met een sublieme pass. Olivieri is nu in balbezit. Olivieri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szegő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Calangiu niet meer kan verder spelen. Difiori komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Šmida kopt de bal weg. Ozuna rent richting de bal. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. Difiori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cimaglia geeft een lange en hoge pass. Milin rent richting de bal. Milin met een sublieme pass. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel. Difiori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Łydka kopt de bal weg. Difiori speelt de bal door. Machaj kopt de bal weg. Łydka is nu in balbezit. Łydka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wilga geeft een hoge lob. Milin rent richting de bal. Milin passt de bal met de wreef. Daar is Łydka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Cimaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Machaj de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Sanpolese 1:0

32e minuut.
Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Ferretto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wilga de bal. Wilga geeft een hoge lob. Šmida kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sursum Corda FC - Sanpolese 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 52%, Sanpolese 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sursum Corda FC - Sanpolese 1:1

46e minuut.
Franzese komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cimaglia probeert naar een medespeler te passen. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmida rent richting de bal. Franzese verovert de bal door een tackle van achteren. Franzese draait met de bal, schiet en ... Difiori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franzese is nu in balbezit. Franzese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Sanpolese 1:2

52e minuut.
Kunstmann is nu in balbezit. Machaj met een sublieme pass. Ferretto probeert de bal aan de voet te houden. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. César de Souza komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Machaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machaj geeft de bal voor. Franzese is nu in balbezit. Franzese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Sanpolese 1:3

70e minuut.
Ferragutto met een sublieme pass. César de Souza rent richting de bal. César de Souza passt de bal zonder na te denken. Franzese rent richting de bal. Franzese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bangis passt de bal zonder na te denken. Milin rent richting de bal. Milin passt de bal in één keer door. Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Dermendzhiev de bal onder controle te krijgen. Dermendzhiev geeft de bal voor. Daar is Tosato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Sanpolese 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 52%, Sanpolese 48%.
Sursum Corda FC - Sanpolese 1:4