Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe Real cavalieri75
IV-III-III Mix Tactiek atuttogas
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 42.8
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Makoun speelt de bal door. Civiello is nu in balbezit. Shavit is nu in balbezit. Shavit draait met de bal, schiet en ... Klug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Real cavalieri75 1:0

14e minuut.
Greenspan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Petrograzia de bal onder controle te krijgen. Makoun met een sublieme pass. Civiello rent richting de bal. Civiello geeft de bal voor. Klug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Makoun geeft een lange en hoge pass. Shavit kopt de bal weg. Klungelig pakt MacIntyre de bal. MacIntyre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kalmarski is nu in balbezit. MacIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. MacIntyre probeert naar een medespeler te passen. Shavit rent richting de bal. Shavit haalt uit met een fantastische trap. Klug bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 48%, Real cavalieri75 52%.
RepubblicaZeneixe - Real cavalieri75 1:0

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bruun geeft een lange en hoge pass. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Shavit heeft problemen om de bal te vangen. Shavit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Hreško kopt de bal weg. Vascomo rent richting de bal. Bruun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bruun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bruun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sądowicz met de inworp. Kryvicki rent richting de bal. Kryvicki geeft een lange en hoge pass. Solomon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kalmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummenranta verovert de bal door een tackle van achteren. Nummenranta geeft de bal voor. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia passt de bal met de wreef. Makoun speelt de bal door. Klungelig pakt Shavit de bal. Shavit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 57%, Real cavalieri75 43%.
RepubblicaZeneixe - Real cavalieri75 1:0