Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.34 [del]
  • Stadion: bat Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15497
bat nerassurri
normal 4231 Tactiek 4321
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen good


7e minuut.
Giovannone onderschept slim de pass. Giovannone probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Chevrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - nerassurri 1:0

12e minuut.
Marchionni verovert de bal door een tackle van achteren. Marchionni passt de bal in één keer door. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca is nu in balbezit. Lucca schiet op doel. Chevrier bokst de bal weg.

28e minuut.
Preganelli rent richting de bal. Preganelli passt de bal zonder na te denken. Nanov is nu in balbezit. Giovannone onderschept slim de pass. Giovannone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nanov trapt de bal weg van het doel. Görömböly is nu in balbezit. Pfefferkorn onderschept slim de pass. Pfefferkorn geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev krijgt zijn hoofd ertegen. Chevrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Marchionni geeft een lange en hoge pass. Lucca kopt de bal weg. Preganelli geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bat - nerassurri 2:0

38e minuut.
Koblak met een sublieme pass. Vescina heeft problemen om de bal te vangen. Lucca geeft de bal voor. Kelasiyev heeft problemen om de bal te vangen. Kelasiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lucca met een sublieme pass. Koblak met een sublieme pass. Pfefferkorn is nu in balbezit. Pfefferkorn geeft de bal voor. Klungelig pakt Giovannone de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Celis is nu in balbezit. Preganelli onderschept slim de pass. Preganelli passt de bal met de wreef. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. Chevrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 31%, nerassurri 69%.
bat - nerassurri 2:0

51e minuut.
Lucca probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev heeft problemen om de bal te vangen. Lucca speelt de bal door. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone haalt uit met een fantastische trap. Chevrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Kelasiyev kopt de bal weg. Lucca rent richting de bal. Vescina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vescina krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Salvalalio geeft een lange en hoge pass. Preganelli probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Chevrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - nerassurri 3:0

67e minuut.
Vescina geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Med stond buitenspel. Nikosyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Babaşov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfefferkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfefferkorn geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel. Chevrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nikosyan met een sublieme pass. Preganelli speelt de bal door. Salvalalio probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nikosyan speelt de bal door. Preganelli is nu in balbezit. Preganelli passt de bal met de wreef. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nanov rent richting de bal. Lucca verovert de bal door een tackle van achteren. Lucca geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev krijgt zijn hoofd ertegen. Chevrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vescina rent richting de bal. Lucca onderschept slim de pass. Lucca speelt de bal door. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Chevrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone rent richting de bal. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Babaşov rent richting de bal. Görömböly verovert de bal door een tackle van achteren. Görömböly geeft een lange en hoge pass. Med maakt een snoekduik en kopt de bal. Mavrakakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Daar is Celis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucca rent richting de bal. Lucca passt de bal in één keer door. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Chevrier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 42%, nerassurri 58%.
bat - nerassurri 3:0