Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC Freddolosi
343Bs2p Tactiek new deal 6
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 42
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Jagodzki passt de bal in één keer door. Carandente Perreca heeft problemen om de bal te vangen. Fosco rent richting de bal. Fosco schiet op doel. Calangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Freddolosi 0:1

9e minuut.
Peraccini geeft een lange en hoge pass. Ateniese probeert de bal met de borst te controleren. Ateniese met een sublieme pass. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olivieri passt de bal met de wreef. Peraccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraccini geeft de bal voor. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sursum Corda FC - Freddolosi 1:1

18e minuut.
Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šmida de bal. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Operti passt de bal in één keer door. Pieprzyk rent richting de bal. Belluomini begaat een overtreding. Pieprzyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Ferragutto probeert naar een medespeler te passen. Olivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu schiet op doel. Pagola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Freddolosi 2:1

32e minuut.
Ateniese kopt de bal weg. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki met een sublieme pass. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ferragutto onderschept slim de pass. Ferragutto met een sublieme pass. Bigiogero geeft een hoge lob. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 54%, Freddolosi 46%.
Sursum Corda FC - Freddolosi 2:1

50e minuut.
Operti is nu in balbezit. Ferretto onderschept slim de pass. Ferretto passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Freddolosi 3:1

52e minuut.
Ferretto met een sublieme pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu passt de bal met de wreef. Olivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Freddolosi 4:1

55e minuut.
Carandente Perreca speelt de bal door. Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco passt de bal in één keer door. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli draait met de bal, schiet en ... Calangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki passt de bal met de wreef. Fosco is nu in balbezit. Fosco schiet op doel. Calangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 44%, Freddolosi 56%.
Sursum Corda FC - Freddolosi 4:1