Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddolosi Sursum Corda FC
new deal 6 Tactiek 343Bs2p
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Belluomini geeft de bal voor. Mureşeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kunstmann de bal. Olivieri rent richting de bal. Olivieri schiet op doel. Pagola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ferragutto met een sublieme pass. Klungelig pakt Olivieri de bal. Olivieri passt de bal met de wreef. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Pagola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Chiaveri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belluomini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivieri rent richting de bal. Olivieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pagola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Cazzulani is nu in balbezit. Carandente Perreca verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli rent richting de bal. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Calangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sursum Corda FC 1:0

26e minuut.
Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki passt de bal in één keer door. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sursum Corda FC 2:0

29e minuut.
Ferragutto heeft problemen om de bal te vangen. Operti onderschept slim de pass. Operti passt de bal in één keer door. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fosco rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fosco zal de hoekschop nemen. Radaelli heeft problemen om de bal te vangen. Radaelli passt de bal zonder na te denken. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kunstmann rent richting de bal. Operti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ateniese de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sursum Corda FC 2:1

40e minuut.
Tulkis met een sublieme pass. Olivieri is nu in balbezit. Operti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Operti krijgt een gele kaart.

41e minuut.
D`Acunto met een sublieme pass. Fosco rent richting de bal. Fosco probeert naar een medespeler te passen. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is D`Acunto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivieri rent richting de bal. D`Acunto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Acunto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 53%, Sursum Corda FC 47%.
Freddolosi - Sursum Corda FC 2:1

47e minuut.
Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki passt de bal met de wreef. Fosco rent richting de bal. Fosco haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sursum Corda FC 3:1

53e minuut.
Cazzulani kopt de bal weg. Belluomini heeft problemen om de bal te vangen. Pieprzyk geeft een lange en hoge pass. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli schiet op doel. Calangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Tulkis rent richting de bal. Tulkis geeft een lange en hoge pass. Ateniese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Pagola bokst de bal weg.

56e minuut.
Tulkis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pieprzyk de bal onder controle te krijgen. Belluomini verovert de bal door een tackle van achteren. Belluomini geeft de bal voor. Olivieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagola bokst de bal weg.

59e minuut.
Bigiogero neemt vlug de vrije trap. Radaelli kopt de bal weg. Cazzulani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt Fosco de bal. Tulkis is nu in balbezit. D`Acunto begaat een overtreding. Tulkis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Fosco met een sublieme pass. D`Acunto is nu in balbezit. D`Acunto geeft een hoge lob. Carandente Perreca springt en kopt de bal. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Radaelli is nu in balbezit. Radaelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sursum Corda FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 52%, Sursum Corda FC 48%.
Freddolosi - Sursum Corda FC 4:1