Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GSA Sanpolese
portugal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 49
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pearl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl probeert naar een medespeler te passen. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Sanpolese 1:0

7e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Klaassen onderschept slim de pass. Klaassen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Göçebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göçebe schiet op doel. Szegő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Havrda met een harde bal richting middenveld. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj passt de bal met de wreef. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Milin is nu in balbezit. Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel haalt uit met een fantastische trap. Tavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyness kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Fraser onderschept slim de pass. Fraser geeft de bal voor. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Machaj geeft een hoge lob. Klaassen probeert naar een medespeler te passen. Pearl rent richting de bal. Pearl schiet op doel. Szegő probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Fraser passt de bal in één keer door. Daar is Göçebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machaj geeft de bal voor. Güzel rent richting de bal. Güzel schiet op doel. Wyness kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ozuna is nu in balbezit. Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Špitálský is nu in balbezit. Špitálský geeft een lange en hoge pass. Güzel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Klaassen probeert naar een medespeler te passen. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe schiet op doel. Szegő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Klungelig pakt Ozuna de bal. Ozuna passt de bal in één keer door. Górski probeert naar een medespeler te passen. Špitálský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský geeft een lange en hoge pass. Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GSA - Sanpolese 1:1

34e minuut.
Klaassen passt de bal met de wreef. Göçebe rent richting de bal. Wilga rent richting de bal. Göçebe onderschept slim de pass. Göçebe draait met de bal, schiet en ... Szegő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bangis met een sublieme pass. Ozuna is nu in balbezit. Ozuna passt de bal met de wreef. Güzel rent richting de bal. Güzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pearl rent richting de bal. Ozuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Špitálský is nu in balbezit. Špitálský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bangis speelt de bal door. Güzel rent richting de bal. Güzel passt de bal met de wreef. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 59%, Sanpolese 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GSA - Sanpolese 1:1

46e minuut.
Franzese komt het veld opgelopen. Denneboom komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Codina komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Codina speelt de bal door. Franzese is nu in balbezit. Fraser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fraser krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bangis verovert de bal door een tackle van achteren. Güzel rent richting de bal. Güzel passt de bal met de wreef. Franzese is nu in balbezit. Franzese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pearl passt de bal met de wreef. Klaassen rent richting de bal. Klaassen passt de bal in één keer door. Göçebe heeft problemen om de bal te vangen. Göçebe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Codina verovert de bal door een tackle van achteren. Codina passt de bal zonder na te denken. Franzese rent richting de bal. Franzese draait met de bal, schiet en ... Wyness maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Sanpolese 1:2

70e minuut.
Ozuna passt de bal met de wreef. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl begaat een overtreding. Pearl krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Franzese is nu in balbezit. Güzel is nu in balbezit. Güzel passt de bal met de wreef. Bangis is nu in balbezit. Bangis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Planinić kopt de bal weg. Klaassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaassen speelt de bal door. Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçebe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 48%, Sanpolese 52%.
GSA - Sanpolese 1:2
GSA