Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanpolese GSA
442 Tactiek portugal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 53
solid Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Wilga met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Machaj de bal onder controle te krijgen. Milin met een sublieme pass. Špitálský rent richting de bal. Špitálský geeft de bal voor. Wyness verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - GSA 1:0

12e minuut.
Kordana geeft de bal voor. Klaassen heeft problemen om de bal te vangen. Klaassen probeert naar een medespeler te passen. Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szegő trapt de bal weg van het doel. Ozuna kopt de bal weg. Klaassen probeert naar een medespeler te passen. Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sanpolese - GSA 1:1

27e minuut.
Klaassen passt de bal met de wreef. Pearl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozuna. Ozuna krijgt een gele kaart. Pearl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Planinić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Emery heeft problemen om de bal te vangen. Špitálský onderschept slim de pass. Špitálský passt de bal zonder na te denken. Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Güzel speelt de bal door. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ... Tavares probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - GSA 2:1

34e minuut.
Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin passt de bal met de wreef. Güzel rent richting de bal. Güzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 52%, GSA 48%.
Sanpolese - GSA 2:1

46e minuut.
Franzese komt het veld opgelopen. Cimaglia komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wyness speelt de bal door. Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçebe onderschept slim de pass. Göçebe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pearl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brünner komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Machaj kopt de bal weg. Ozuna is nu in balbezit. Ozuna met een sublieme pass. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Brünner rent richting de bal. Brünner probeert naar een medespeler te passen. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kordana passt de bal zonder na te denken. Brünner is nu in balbezit. Brünner passt de bal met de wreef. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szegő trapt de bal weg. Ozuna kopt de bal weg. Cimaglia rent richting de bal. Cimaglia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cimaglia geeft een hoge lob. Daar is Planinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franzese rent richting de bal. Franzese draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bałuszyński de bal onder controle te krijgen. Paal! Wyness maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tavares onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - GSA 3:1

65e minuut.
Franzese is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brünner. Franzese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machaj met een snel genomen vrije trap. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bangis met een sublieme pass. Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna geeft een lange en hoge pass. Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna rent richting de bal. Ozuna geeft de bal voor. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Wyness kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dermendzhiev rent richting de bal. Klaassen rent richting de bal. Klaassen passt de bal met de wreef. Göçebe rent richting de bal. Göçebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - GSA 3:2

85e minuut.
Milin rent richting de bal. Cimaglia rent richting de bal. Cimaglia probeert naar een medespeler te passen. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 36%, GSA 64%.
Sanpolese - GSA 3:2

GSA