Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 GSA
atuttogas Tactiek portugal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 51.3
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Klaassen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Degiovani. Degiovani krijgt een gele kaart. Göçebe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacchi komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Greenspan speelt de bal door. Kryvicki rent richting de bal. Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Fraser de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vascomo. Fraser raakt geblesseerd tijdens het duel. Fraser met een snel genomen vrije trap. Daar is Brünner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sądowicz is nu in balbezit. Brünner onderschept slim de pass. Brünner geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kalmarski kopt de bal weg. Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan passt de bal zonder na te denken. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Wyness bokst de bal weg.

37e minuut.
Kalmarski speelt de bal door. Brünner is nu in balbezit. Brünner passt de bal in één keer door. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo schiet op doel. Wyness kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 44%, GSA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real cavalieri75 - GSA 0:0

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fraser passt de bal in één keer door. Berkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkin passt de bal in één keer door. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Brünner speelt de bal door. Hreško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreško passt de bal zonder na te denken. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Greenspan speelt de bal door. Solomon is nu in balbezit. Planinić begaat een overtreding. Planinić krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu passt de bal zonder na te denken. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo onderschept slim de pass. Vascomo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kalmarski rent richting de bal. Kalmarski geeft een lange en hoge pass. Hreško rent richting de bal. Pacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Pacchi draait met de bal, schiet en ... Klug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 54%, GSA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real cavalieri75 - GSA 0:0
GSA