Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nerassurri Sursum Corda FC
4321 Tactiek 343Bs2p
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu passt de bal met de wreef. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Belluomini met een sublieme pass. Ferragutto is nu in balbezit. Mureşeanu speelt de bal door. Olivieri is nu in balbezit. Olivieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ferretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade met een sublieme pass. Med is nu in balbezit. Med draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Sursum Corda FC 1:0

16e minuut.
Paraschivu passt de bal met de wreef. Cazzulani heeft problemen om de bal te vangen. Med onderschept slim de pass. Med haalt uit met een fantastische trap. Calangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Sursum Corda FC 2:0

19e minuut.
Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu onderschept slim de pass. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Chevrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Görömböly is nu in balbezit. Tulkis onderschept slim de pass. Tulkis speelt de bal door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Koblak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belluomini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kunstmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Sursum Corda FC 2:1

31e minuut.
Skurský rent richting de bal. Skurský passt de bal zonder na te denken. Cazzulani is nu in balbezit. Med onderschept slim de pass. Med haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Ferretto de bal. Belluomini probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Chevrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nerassurri - Sursum Corda FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 55%, Sursum Corda FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nerassurri - Sursum Corda FC 2:2

48e minuut.
Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraschivu. Paraschivu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tulkis met de inworp. Campigotto rent richting de bal. Olivieri begaat een overtreding. Olivieri krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Campigotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campigotto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tosato heeft problemen om de bal te vangen. Görömböly is nu in balbezit. Görömböly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Sursum Corda FC 3:2

58e minuut.
Inworp. Tulkis met de inworp. Ferragutto speelt de bal door. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kunstmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Görömböly verovert de bal door een tackle van achteren. Görömböly probeert naar een medespeler te passen. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Med is nu in balbezit. Med schiet op doel. Calangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Görömböly is nu in balbezit. Görömböly draait met de bal, schiet en ... Calangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 47%, Sursum Corda FC 53%.
nerassurri - Sursum Corda FC 3:2