Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe Sanpolese
IV-III-III Mix Tactiek 442
41% Balbezit 59%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre passt de bal in één keer door. Difronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Difronzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Difronzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordana rent richting de bal. Kordana passt de bal zonder na te denken. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sępek onderschept slim de pass. Sępek met een sublieme pass. Makoun geeft de bal voor. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi draait met de bal, schiet en ... Szegő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sanpolese 1:0

12e minuut.
Špitálský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský geeft een hoge lob. Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Güzel is nu in balbezit. Güzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - Sanpolese 1:1

18e minuut.
Ozuna met een sublieme pass. Bangis is nu in balbezit. Bangis speelt de bal door. Güzel rent richting de bal. Güzel haalt uit met een fantastische trap. Bonati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sanpolese 1:2

26e minuut.
Špitálský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bruun de bal onder controle te krijgen. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel draait met de bal, schiet en ... Bonati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kordana met een snelle inworp. Makoun speelt de bal door. Sępek rent richting de bal. Tavazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Szegő bokst de bal weg.

43e minuut.
Tavazzi passt de bal in één keer door. Difronzo rent richting de bal. Sępek is nu in balbezit. Difronzo onderschept slim de pass. Difronzo schiet op doel. Szegő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 59%, Sanpolese 41%.
RepubblicaZeneixe - Sanpolese 1:2

46e minuut.
Cimaglia komt het veld opgelopen. Denneboom komt het veld opgelopen. Franzese komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bruun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacIntyre probeert naar een medespeler te passen. Civiello rent richting de bal. Civiello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - Sanpolese 2:2

68e minuut.
Bangis rent richting de bal. Bangis geeft de bal voor. Daar is Nummenranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Machaj rent richting de bal. Machaj passt de bal met de wreef. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. MacIntyre geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Sanpolese 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 43%, Sanpolese 57%.
RepubblicaZeneixe - Sanpolese 3:2