Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC Real cavalieri75
343Bs2p Tactiek atuttogas
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 41.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Ferragutto speelt de bal door. Kunstmann heeft problemen om de bal te vangen. Greenspan maakt een afschuwelijke overtreding. Greenspan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Šmida raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spitti komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hreško met de inworp. Kryvicki rent richting de bal. Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ferragutto geeft een hoge lob. Andreiescu kan de bal niet met de borst controleren. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann schiet op doel. Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Real cavalieri75 1:0

29e minuut.
Kalmarski geeft een lange en hoge pass. Tosato geeft een hoge lob. Olivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivieri draait met de bal, schiet en ... Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Klungelig pakt Belluomini de bal. Hreško bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hreško raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 47%, Real cavalieri75 53%.
Sursum Corda FC - Real cavalieri75 1:0

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen. da Silva Barbosa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ferragutto is nu in balbezit. Hreško verovert de bal door een tackle van achteren. Hreško passt de bal zonder na te denken. Vascomo rent richting de bal. Vascomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Andreiescu rent richting de bal. Olivieri verovert de bal door een tackle van achteren. Olivieri passt de bal in één keer door. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Branecki bokst de bal weg. Greenspan heeft problemen om de bal te vangen. Kunstmann is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kryvicki met een sublieme pass. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferretto. Ferretto krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Greenspan rent richting de bal. Greenspan geeft de bal voor. Klungelig pakt Tosato de bal. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kryvicki geeft een lange en hoge pass. Tosato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ferretto de bal onder controle te krijgen. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solomon rent richting de bal. Solomon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tosato passt de bal in één keer door. Daar is Greenspan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryvicki rent richting de bal. Kryvicki draait met de bal, schiet en ... Calangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sursum Corda FC - Real cavalieri75 1:1

70e minuut.
Tulkis rent richting de bal. Tulkis geeft een hoge lob. Belluomini kopt de bal weg. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Branecki met een harde bal richting middenveld. Kryvicki kopt de bal weg. Cazzulani probeert de bal aan de voet te houden. Solomon rent richting de bal. Solomon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Belluomini verovert de bal door een tackle van achteren. Belluomini probeert naar een medespeler te passen. Olivieri rent richting de bal. Olivieri draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 55%, Real cavalieri75 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sursum Corda FC - Real cavalieri75 1:1