Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GSA nerassurri
portugal Tactiek 4321
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 47.4
good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Göçebe controleert de bal met de borst. Nanov geeft de bal voor. Med kopt de bal weg. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade haalt uit met een fantastische trap. Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Berkin met een sublieme pass. Klaassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery is nu in balbezit. Göçebe rent richting de bal. Göçebe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bałuszyński trapt de bal weg. Nanov kopt de bal weg. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade geeft een lange en hoge pass. Med springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Göçebe verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brünner neemt de hoekschop. Göçebe rent richting de bal. Göçebe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Koblak passt de bal met de wreef. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ugbade zijn tegenspeler op de grond. Ugbade krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Göçebe rent richting de bal. Vescina onderschept slim de pass. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Görömböly bereikt de bal nog maar net als eerste. Görömböly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Emery rent richting de bal. Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu met een sublieme pass. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lois geeft een hoge lob. Berkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Klaassen de bal. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een hoge lob. Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina geeft een lange en hoge pass. Med springt en kopt de bal. Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschivu geeft de bal voor. Med kopt de bal weg. Klungelig pakt Görömböly de bal. Görömböly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 56%, nerassurri 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GSA - nerassurri 0:0

53e minuut.
Nanov geeft een lange en hoge pass. Ugbade kopt de bal weg. Görömböly rent richting de bal. Med is nu in balbezit. Med haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Celis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bugna komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Paraschivu passt de bal in één keer door. Ugbade is nu in balbezit. Klaassen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klaassen krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Paraschivu kopt de bal weg. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois maakt een afschuwelijke overtreding. Lois krijgt een gele kaart. Med raakt geblesseerd tijdens het duel. Skurský met een snel genomen vrije trap. Bałuszyński kopt de bal weg. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - nerassurri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 57%, nerassurri 43%.
GSA - nerassurri 0:1