Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nerassurri GSA
4321 Tactiek portugal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


16e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Fraser passt de bal met de wreef. Emery is nu in balbezit. Pearl rent richting de bal. Pearl schiet op doel. Chevrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campigotto probeert naar een medespeler te passen. Görömböly rent richting de bal. Görömböly met een sublieme pass. Med is nu in balbezit. Med schiet op doel. Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Planinić passt de bal zonder na te denken. Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Ugbade rent richting de bal. Ugbade draait met de bal, schiet en ... Wyness werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paraschivu geeft een hoge lob. Tavares is nu in balbezit. Klaassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Med onderschept slim de pass. Med schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bugna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl onderschept slim de pass. Vescina begaat een overtreding. Pearl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pearl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bałuszyński trapt de bal weg. Berkin kopt de bal weg. Pearl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - GSA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 66%, GSA 34%.
nerassurri - GSA 0:1

46e minuut.
Havrda geeft een hoge lob. Pearl is nu in balbezit. Met opzet legt Vescina zijn tegenspeler op de grond. Vescina krijgt een gele kaart. Pearl raakt geblesseerd tijdens het duel. Fraser komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ugbade kan de bal niet met de borst controleren. Fraser rent richting de bal. Ugbade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fraser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu met een sublieme pass. Vescina is nu in balbezit. Pearl verovert de bal door een tackle van achteren. Pearl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Berkin passt de bal met de wreef. Pearl rent richting de bal. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery onderschept slim de pass. Emery draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Planinić speelt de bal door. Berkin is nu in balbezit. Berkin passt de bal zonder na te denken. Pearl is nu in balbezit. Pearl schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Campigotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Campigotto geeft een hoge lob. Daar is Bugna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Emery is nu in balbezit. Emery passt de bal zonder na te denken. Pearl is nu in balbezit. Pearl schiet op doel. Chevrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - GSA 0:2

79e minuut.
Pearl rent richting de bal. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl onderschept slim de pass. Emery rent richting de bal. Emery schiet op doel. Chevrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 52%, GSA 48%.
nerassurri - GSA 0:2
GSA