Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe Freddolosi
IV-III-III Mix Tactiek new deal 6
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Fosco met de inworp. D`Acunto controleert de bal met de borst. D`Acunto geeft een hoge lob. Radaelli krijgt zijn hoofd ertegen. Bonati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Pieprzyk de bal. Pieprzyk geeft de bal voor. Fosco kopt de bal weg. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 0:1

25e minuut.
Bonati met een sublieme pass. Tavazzi kopt de bal weg. Civiello speelt de bal door. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk geeft een hoge lob. Metallo heeft problemen om de bal te vangen. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello probeert naar een medespeler te passen. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Pagola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 1:1

38e minuut.
Makoun met een snelle inworp. Petrograzia geeft een hoge lob. Bigiogero heeft problemen om de bal te vangen. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bruun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieprzyk met een snelle inworp. Jagodzki geeft de bal voor. Klungelig pakt Radaelli de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 51%, Freddolosi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 1:1

54e minuut.
Tavazzi met een sublieme pass. Shavit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radaelli. Radaelli krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Shavit raakt geblesseerd tijdens het duel. Shavit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacIntyre geeft een hoge lob. Civiello maakt een snoekduik en kopt de bal. MacIntyre probeert de bal aan de voet te houden. MacIntyre geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 2:1

57e minuut.
D`Acunto met een sublieme pass. Daar is Nummenranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fosco rent richting de bal. Fosco geeft de bal voor. Bruun verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bruun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli schiet op doel. Bonati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 2:2

59e minuut.
Shavit probeert de bal aan de voet te houden. Martini speelt de bal door. MacIntyre speelt de bal door. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Operti heeft problemen om de bal te vangen. Shavit is nu in balbezit. Operti bereikt de bal nog maar net als eerste. Operti passt de bal met de wreef. Petrograzia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pagola niet meer kan verder spelen. Secoli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Carandente Perreca verovert de bal door een tackle van achteren. Metallo rent richting de bal. Fosco maakt een afschuwelijke overtreding. Fosco krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fosco rent richting de bal. Nummenranta onderschept slim de pass. D`Acunto rent richting de bal. Fosco rent richting de bal. Fosco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pieprzyk kopt de bal weg. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radaelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radaelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 2:3

81e minuut.
Bruun geeft de bal voor. Bigiogero onderschept slim de pass. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Civiello passt de bal zonder na te denken. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi passt de bal zonder na te denken. MacIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 51%, Freddolosi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RepubblicaZeneixe - Freddolosi 3:3