Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.34 [del]
  • Stadion: bat Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8855
bat Sanpolese
normal 4231 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kelasiyev is nu in balbezit. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca passt de bal met de wreef. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sanpolese 1:0

12e minuut.
Dermendzhiev geeft een hoge lob. Franzese rent richting de bal. Babaşov begaat een overtreding. Babaşov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pfefferkorn de bal. Pfefferkorn geeft een hoge lob. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sępek verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek probeert naar een medespeler te passen. Machaj geeft de bal voor. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Mavrakakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pfefferkorn geeft de bal voor. Giovannone is nu in balbezit. Giovannone passt de bal in één keer door. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ozuna is nu in balbezit. Pfefferkorn onderschept slim de pass. Pfefferkorn speelt de bal door. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bangis geeft de bal voor. Nikosyan kopt de bal weg. Preganelli met een sublieme pass. Kelasiyev heeft problemen om de bal te vangen. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sanpolese 2:0

26e minuut.
Preganelli geeft de bal voor. Machaj heeft problemen om de bal te vangen. Kelasiyev rent richting de bal. Lucca is nu in balbezit. Lucca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nikosyan kopt de bal weg. Preganelli rent richting de bal. Preganelli met een sublieme pass. Lucca rent richting de bal. Lucca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wilga geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giovannone neemt de hoekschop. Kelasiyev springt en kopt de bal. Szegő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sanpolese 3:0

43e minuut.
Franzese is nu in balbezit. Babaşov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franzese raakt geblesseerd tijdens het duel. Machaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milin krijgt zijn hoofd ertegen. Mavrakakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sanpolese 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 49%, Sanpolese 51%.
bat - Sanpolese 3:1

46e minuut.
Denneboom komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bangis speelt de bal door. Babaşov rent richting de bal. Babaşov geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Szegő bokst de bal weg. Giovannone rent richting de bal. Giovannone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap. Babaşov probeert de bal aan de voet te houden. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese draait met de bal, schiet en ... Mavrakakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sanpolese 3:2

70e minuut.
Špitálský geeft een lange en hoge pass. Babaşov is nu in balbezit. Babaşov geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Salvalalio geeft een lange en hoge pass. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev onderschept slim de pass. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Sanpolese 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 29%, Sanpolese 71%.
bat - Sanpolese 4:2