Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GI@NTEAM nondimeno
5due3 Tactiek OFFOFFcrn7
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajdziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetta geeft de bal voor. Metra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - nondimeno 0:1

7e minuut.
Patetta geeft een lange en hoge pass. Metra kopt de bal weg. Villoldo onderschept slim de pass. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Barbieri met een snelle inworp. Patetta is nu in balbezit. Patetta geeft een hoge lob. Popol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pantoni geeft een lange en hoge pass. Kurkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Frolo rent richting de bal. Metra rent richting de bal. Metra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sezen de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kurkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurkutis passt de bal in één keer door. Metra is nu in balbezit. Metra draait met de bal, schiet en ... Popol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - nondimeno 0:2

35e minuut.
Potestà kopt de bal weg. Gajdziński met een sublieme pass. Dzirneklis probeert naar een medespeler te passen. Gacha geeft de bal voor. Gajdziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eggenstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Drewniak met een sublieme pass. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoldo is nu in balbezit. Metra verovert de bal door een tackle van achteren. Metra draait met de bal, schiet en ... Popol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 60%, nondimeno 40%.
GI@NTEAM - nondimeno 0:2

52e minuut.
Sezen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajdziński met de inworp. Patetta rent richting de bal. Patetta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pantoni kan de bal niet met de borst controleren. Pantoni probeert naar een medespeler te passen. Patetta rent richting de bal. Patetta geeft een hoge lob. Frolo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa maakt een afschuwelijke overtreding. Barbieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantoni met een snel genomen vrije trap. Frolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Popol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 61%, nondimeno 39%.
GI@NTEAM - nondimeno 0:2