Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nondimeno GI@NTEAM
OFFOFFcrn7 Tactiek 4213
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.7 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen incredible


4e minuut.
Manco is nu in balbezit. Lacraia onderschept slim de pass. Lacraia met een sublieme pass. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bazan rent richting de bal. Lacraia rent richting de bal. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bazan de bal. Bazan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Frolo kopt de bal weg. Pantoni rent richting de bal. Sezen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sezen krijgt een gele kaart. Pantoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantoni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Popol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pantoni passt de bal in één keer door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal in één keer door. Metra is nu in balbezit. Metra schiet op doel. Popol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lacraia geeft een hoge lob. Pantoni rent richting de bal. Pantoni passt de bal in één keer door. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo draait met de bal, schiet en ... Popol bokst de bal weg. Metra is nu in balbezit. Metra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - GI@NTEAM 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Le Du de bal. Pantoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Metra krijgt zijn hoofd ertegen. Popol probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Potestà de bal. Potestà geeft de bal voor. Metra kopt de bal weg. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 26%, GI@NTEAM 74%.
nondimeno - GI@NTEAM 1:0

46e minuut.
Drewniak onderschept slim de pass. Patetta probeert naar een medespeler te passen. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni geeft de bal voor. Metra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lacraia verovert de bal door een tackle van achteren. Lacraia met een sublieme pass. Potestà is nu in balbezit. Potestà geeft een lange en hoge pass. Pantoni kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Villoldo onderschept slim de pass. Metra met een sublieme pass. Pantoni rent richting de bal. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - GI@NTEAM 2:0

75e minuut.
Metra is nu in balbezit. Metra passt de bal met de wreef. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo haalt uit met een fantastische trap. Popol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - GI@NTEAM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 33%, GI@NTEAM 67%.
nondimeno - GI@NTEAM 3:0