Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Boys gicasoft.it
ISABELL Tactiek xxx_2022_442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Landín kopt de bal weg. do Baleal heeft problemen om de bal te vangen. van Lent rent richting de bal. van Lent schiet op doel. Kurmanovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - gicasoft.it 0:1

5e minuut.
Lugo met een sublieme pass. Janatka is nu in balbezit. Janatka passt de bal in één keer door. Woś is nu in balbezit. Woś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Boys - gicasoft.it 1:1

6e minuut.
Ţugulea passt de bal zonder na te denken. Landín is nu in balbezit. van Lent rent richting de bal. van Lent haalt uit met een fantastische trap. Kurmanovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - gicasoft.it 1:2

15e minuut.
Woś rent richting de bal. Janatka rent richting de bal. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Janatka rent richting de bal. Janatka haalt uit met een fantastische trap. Popajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal met de wreef. Daar is Berglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Lent rent richting de bal. van Lent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
İncebelli bereikt de bal nog maar net als eerste. İncebelli geeft de bal voor. van Lent rent richting de bal. van Lent draait met de bal, schiet en ... Kurmanovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - gicasoft.it 1:3

26e minuut.
Lubrani rent richting de bal. Lubrani passt de bal zonder na te denken. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - gicasoft.it 2:3

28e minuut.
van Lent rent richting de bal. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani geeft een hoge lob. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel. Popajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Anemodouras met een sublieme pass. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo passt de bal in één keer door. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft een hoge lob. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ... Popajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Boys - gicasoft.it 3:3

43e minuut.
Berglund verovert de bal door een tackle van achteren. Berglund met een sublieme pass. Tsilichristos is nu in balbezit. Tsilichristos passt de bal in één keer door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - gicasoft.it 4:3

45e minuut.
Selymes geeft de bal voor. Inworp. Lugo met een snelle inworp. Janatka rent richting de bal. Janatka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 50%, gicasoft.it 50%.
Funky Boys - gicasoft.it 4:3

48e minuut.
Mordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal passt de bal zonder na te denken. Landín is nu in balbezit. Landín haalt uit met een fantastische trap. Kurmanovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Boys - gicasoft.it 4:4

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Tigulea de bal onder controle te krijgen. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos geeft een hoge lob. Woś springt en kopt de bal. Popajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Tigulea neemt vlug de vrije trap. do Baleal kopt de bal weg. Ţugulea speelt de bal door. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kurmanovich trapt de bal weg. Selymes rent richting de bal. Janatka begaat een overtreding. Janatka krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Janatka rent richting de bal. Janatka passt de bal met de wreef. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani geeft een hoge lob. Woś krijgt zijn hoofd ertegen. Popajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ujdur geeft de bal voor. van Lent kopt de bal weg. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea geeft een hoge lob. Landín springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Terreri onderschept slim de pass. Terreri probeert naar een medespeler te passen. Tigulea met een sublieme pass. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ujdur rent richting de bal. Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Daar is Woś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lugo met een sublieme pass. Tigulea rent richting de bal. Woś verovert de bal door een tackle van achteren. Woś draait met de bal, schiet en ... Popajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lubrani passt de bal in één keer door. Janatka is nu in balbezit. Janatka geeft de bal voor. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - gicasoft.it 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 49%, gicasoft.it 51%.
Funky Boys - gicasoft.it 5:4