Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real British red army pimonte
442 Tactiek zio pino 1
57% Balbezit 43%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 38.8
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Kompany bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin rent richting de bal. Kompany verovert de bal door een tackle van achteren. Kompany draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Juszkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lambruschi de bal. Agani rent richting de bal. Ślusarski is nu in balbezit. Ślusarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cotoviţchi onderschept slim de pass. Cotoviţchi passt de bal met de wreef. Mizia is nu in balbezit. Mizia geeft een lange en hoge pass. Cotoviţchi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plaček. Cotoviţchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Juszkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Plaček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotoviţchi rent richting de bal. Cotoviţchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dardaryan onderschept slim de pass. Dardaryan geeft de bal voor. Plaček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi onderschept slim de pass. Cotoviţchi haalt uit met een fantastische trap. Rąbek bokst de bal weg.

38e minuut.
Zamparini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Agani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarski rent richting de bal. Ślusarski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morris de bal onder controle te krijgen. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cotoviţchi kopt de bal weg. Cenamor rent richting de bal. Plaček onderschept slim de pass. Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi haalt uit met een fantastische trap. Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kompany is nu in balbezit. Kompany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - red army pimonte 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 61%, red army pimonte 39%.
Real British - red army pimonte 1:0

48e minuut.
Morris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lapenna met een snelle inworp. Port rent richting de bal. Port geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lapenna geeft een hoge lob. Bonardi speelt de bal door. Lambruschi kopt de bal weg. Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi haalt uit met een fantastische trap. Rąbek bokst de bal weg. Daar is Kompany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kompany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - red army pimonte 2:0

52e minuut.
Daar is Lapenna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapenna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morris de bal. Ślusarski rent richting de bal. Ślusarski draait met de bal, schiet en ... Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - red army pimonte 2:1

53e minuut.
Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki geeft een hoge lob. Kompany is nu in balbezit. Kompany schiet op doel. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - red army pimonte 3:1

57e minuut.
Bouaron met de inworp. Lapenna geeft een lange en hoge pass. Morris is nu in balbezit. Ślusarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dardaryan met een harde bal richting middenveld. Zamparini kopt de bal weg. Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Agani probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Dardaryan de bal onder controle te krijgen. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Agani onderschept slim de pass. Agani schiet op doel. Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - red army pimonte 3:2

75e minuut.
Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki probeert naar een medespeler te passen. Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi haalt uit met een fantastische trap. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - red army pimonte 4:2

84e minuut.
Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia passt de bal zonder na te denken. Cotoviţchi rent richting de bal. Cotoviţchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 51%, red army pimonte 49%.
Real British - red army pimonte 4:2