Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Boys nondimeno
ISABELL Tactiek OFFOFFcrn7
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 63.8
solid Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Dankerlui onderschept slim de pass. Dankerlui geeft de bal voor. Klungelig pakt Messerli de bal. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap. Eggenstein bokst de bal weg.

3e minuut.
Whitham geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuiskula met een snelle inworp. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Benalcazar krijgt zijn hoofd ertegen. Eggenstein bokst de bal weg.

7e minuut.
Metra rent richting de bal. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra is nu in balbezit. Frolo rent richting de bal. Metra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - nondimeno 0:1

8e minuut.
Janatka is nu in balbezit. Janatka speelt de bal door. Kazulin rent richting de bal. Frolo verovert de bal door een tackle van achteren. Frolo draait met de bal, schiet en ... Kurmanovich bokst de bal weg.

10e minuut.
Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Metra rent richting de bal. Metra passt de bal met de wreef. Frolo is nu in balbezit. Frolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metra is nu in balbezit. Metra draait met de bal, schiet en ... Kurmanovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dankerlui geeft de bal voor. Gajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Gajdziński passt de bal in één keer door. Messerli geeft een lange en hoge pass. Metra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Whitham is nu in balbezit. Whitham geeft de bal voor. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni geeft een hoge lob. Frolo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Frolo schiet op doel. Shiskov geeft de bal voor. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar schiet op doel. Eggenstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Boys - nondimeno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 63%, nondimeno 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Funky Boys - nondimeno 1:1

57e minuut.
Barbieri geeft de bal voor. Dankerlui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kazulin de bal. Kazulin probeert naar een medespeler te passen. Barbieri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Patetta rent richting de bal. Patetta geeft een hoge lob. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo draait met de bal, schiet en ... Kurmanovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - nondimeno 1:2

77e minuut.
Pantoni geeft de bal voor. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazulin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pantoni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - nondimeno 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 67%, nondimeno 33%.
Funky Boys - nondimeno 1:3