Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nondimeno Funky Boys
OFFOFFcrn7 Tactiek ISABELL
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 55
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Lugo passt de bal met de wreef. Janatka is nu in balbezit. Gajdziński begaat een overtreding. Gajdziński krijgt een gele kaart. Janatka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lugo met een snel genomen vrije trap. Woś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 0:1

3e minuut.
Daar is Berglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubrani met een sublieme pass. Janatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janatka geeft een hoge lob. Woś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Frolo passt de bal zonder na te denken. Lugo is nu in balbezit. Pantoni onderschept slim de pass. Pantoni geeft de bal voor. Frolo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nondimeno - Funky Boys 1:1

8e minuut.
Dankerlui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Janatka is nu in balbezit. Janatka passt de bal met de wreef. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ... Eggenstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 1:2

16e minuut.
Metra is nu in balbezit. Frolo rent richting de bal. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kurmanovich trapt de bal weg van het doel. Lugo probeert de bal met de borst te controleren. Lugo geeft een lange en hoge pass. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel. Eggenstein bokst de bal weg.

25e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Metra is nu in balbezit. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo draait met de bal, schiet en ... Kurmanovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri geeft de bal voor. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nondimeno - Funky Boys 2:2

39e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri speelt de bal door. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra rent richting de bal. Metra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Janatka rent richting de bal. Janatka speelt de bal door. Lubrani geeft de bal voor. Eggenstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 35%, Funky Boys 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nondimeno - Funky Boys 2:2

51e minuut.
Kazulin rent richting de bal. Kazulin met een sublieme pass. Chwalony speelt de bal door. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel. Eggenstein bokst de bal weg.

53e minuut.
Chwalony rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri geeft de bal voor. Pantoni springt en kopt de bal. Kurmanovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 3:2

65e minuut.
Dankerlui rent richting de bal. Dankerlui geeft een hoge lob. Whitham kopt de bal weg. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Kurmanovich bokst de bal weg. Frolo rent richting de bal. Frolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 4:2

71e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Frolo rent richting de bal. Frolo passt de bal zonder na te denken. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 5:2

75e minuut.
Dankerlui bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankerlui geeft een lange en hoge pass. Potestà kopt de bal weg. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 6:2

77e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert do Baleal de bal onder controle te krijgen. Frolo is nu in balbezit. Frolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 7:2

79e minuut.
Inworp. Chwalony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubrani geeft de bal voor. Woś springt en kopt de bal. Eggenstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Funky Boys 7:3

83e minuut.
Lubrani passt de bal met de wreef. Woś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potestà. Potestà krijgt een gele kaart. Woś raakt geblesseerd tijdens het duel. Lubrani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Woś springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 30%, Funky Boys 70%.
nondimeno - Funky Boys 7:3