Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gicasoft.it GI@NTEAM
xxx_2022_442 Tactiek 4213
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert van Lent de bal onder controle te krijgen. Mordal rent richting de bal. Mordal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ujdur onderschept slim de pass. Ujdur geeft de bal voor. Claymore kopt de bal weg. Klungelig pakt van Lent de bal. van Lent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sezen met een sublieme pass. Karafa rent richting de bal. Karafa passt de bal zonder na te denken. Manco rent richting de bal. Manco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - GI@NTEAM 0:1

33e minuut.
Coto speelt de bal door. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tigulea. Tigulea krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Coto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coto passt de bal in één keer door. Gacha probeert naar een medespeler te passen. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 56%, GI@NTEAM 44%.
gicasoft.it - GI@NTEAM 0:1

66e minuut.
Coto is nu in balbezit. Tigulea begaat een overtreding. Coto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gacha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karafa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - GI@NTEAM 0:2

72e minuut.
Karafa passt de bal zonder na te denken. Manco is nu in balbezit. Tigulea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gacha komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - GI@NTEAM 0:3

83e minuut.
Karafa heeft problemen om de bal te vangen. Karafa geeft een lange en hoge pass. Selymes kopt de bal weg. Coto geeft de bal voor. Karafa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto probeert naar een medespeler te passen. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - GI@NTEAM 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 60%, GI@NTEAM 40%.
gicasoft.it - GI@NTEAM 0:4